Figyelj rám!

Sarah Dessen - Figyelj rám!

Annabel Greene harmadikos gimnazista, és megvan mindene, amiről csak egy lány álmodhat: divatos ruhák, menő barátnők, jó jegyek és a suli leghelyesebb sráca…
Mindez azonban csak abban a tévéreklámban igaz, melyet nyáron forgatott vele egy áruházlánc. Annabel valódi élete már kevésbé irigylésre méltó. Elege van a modellkedésből, legjobb barátnője ellene fordult, az iskolában magányos, és otthon sem érzi jól magát igazán. Egyik nővére, a nagyszájú, életvidám Kirsten, New Yorkba költözött, míg Whitney, a köz?pső nővér, egész nap otthon gubbaszt és súlyos anorexiával küzd. Szülői szeretetben elvileg nincs hiány, csakhogy az apja nem az a lelkizős fajta, anyja pedig annyira élvezi lánya modellkedését, hogy észre sem veszi, Annabelnek mennyire elege van mindebből. A lány már meg sem próbál beszélni családjával a problémáiról, inkább hazudik vagy egyszerűen csak hallgat, hogy elkerülje a veszekedéseket, megkímélje egykor súlyos depresszióval küzdő anyját a csalódástól és az újabb megrázkódtatásoktól.
Aztán egy új?barátság jelentős változást hoz: Annabel megismerkedik fura, magányos iskolatársával, Owen Armstronggal, akinek a fülében mindig ott az iPod. Owent már olyan sokszor sodorta bajba agresszív viselkedése, hogy dühterápiára ítélték. Az ott tanultakat és a zenét segítségül hívva, a fiú lassan rávezeti Annabelt, hogyan lépjen ki a hazugságok világából.
De vajon lesz-e elég bátorsága, hogy elmondja, mi történt valójában a nyáron, miért lett vége legjobb barátnőjéhez fűződő barátságának?
Vigyázat, ha elkezded ol?asni, nem tudod letenni! Hidd el, nem érdemes kockáztatni, hogy elkobozza a tanár: ne olvasd órán, pad alatt…

Sarah Dessen történetei rendkívül népszerűek a fiatalabb korosztály körében, nem véletlenül filmesítették meg korábbi regényét Szerelmi leckék hitetleneknek címmel, Mandy Moore főszereplésével.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Figyelj rám! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Figyelj rám! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789639667815
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201236 / 1055664
  Translator:


  TAGS:
  Online Figyelj rám! ebook, könyvet Figyelj rám! FB2, Download Figyelj rám! PDF , Download Figyelj rám! MOBI, Online Figyelj rám! könyvet, ingyenes letöltések Figyelj rám! IPhone, Online könyvet Figyelj rám! PDF, ingyenes Figyelj rám! DJVU, ingyenes letöltések Figyelj rám! TXT, letöltések Figyelj rám! RTF, Online Figyelj rám! FB2 , e-könyvet Figyelj rám! letöltések TXT, ingyenes Figyelj rám! letöltések könyvet, e-könyvet Figyelj rám! download MOBI, letöltések Figyelj rám! IPad, olvas Figyelj rám! MOBI, olvas Figyelj rám! DOC, ingyenes Figyelj rám! AWZ, Download e-könyvet Figyelj rám! iPad , ingyenes Figyelj rám! DJVU, Download Figyelj rám! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Figyelj rám! DVD, olvas Figyelj rám! TXT, Book Figyelj rám! letöltések DJVU, Figyelj rám! letöltések könyvet ingyenes, Figyelj rám! letöltések könyvet pdf ingyenes, Figyelj rám! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Figyelj rám! pdf ingyenes, Figyelj rám! letöltések könyvet epub ingyenes, Figyelj rám! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply