Figyel az ég

Philip K. Dick - Figyel az ég

Minden világnak megvan a maga istene. Csak jó lenne tudni, ki az.

Jack Hamiltont, a feleségét és másik hat embert baleset ér a Belmont Bevatron protonsugár deflektorában. Egy robbanás a részecskegyorsítóba taszítja őket, és az óriási mágnest védő fémhálón keresztül mindannyian belezuhannak az energianyalábba.

Amikor Hamilton magához tér, látszólag minden rendben van. De csak látszólag. A feleségével együtt lassan kezdenek ráébredni, hogy a dolgok most másképpen működnek, mint ahogyan azt megszokták. Ebben a világban a hazugságért isteni büntetés jár, a hitetlenségért pedig halál.

Milyen világba érkeztek? Miféle őrült istenség figyeli őket az égből? Hogyan tudnak innen megmenekülni? És ha egyszer megmenekülnek, vajon kinek a világába kerülnek legközelebb?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Figyel az ég ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Figyel az ég ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  235
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  238 gr
  ISBN:
  9789634191247
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2680135 / 1156413
  Translator:


  TAGS:
  Online Figyel az ég ebook, könyvet Figyel az ég FB2, Download Figyel az ég PDF , Download Figyel az ég MOBI, Online Figyel az ég könyvet, ingyenes letöltések Figyel az ég IPhone, Online könyvet Figyel az ég PDF, ingyenes Figyel az ég DJVU, ingyenes letöltések Figyel az ég TXT, letöltések Figyel az ég RTF, Online Figyel az ég FB2 , e-könyvet Figyel az ég letöltések TXT, ingyenes Figyel az ég letöltések könyvet, e-könyvet Figyel az ég download MOBI, letöltések Figyel az ég IPad, olvas Figyel az ég MOBI, olvas Figyel az ég DOC, ingyenes Figyel az ég AWZ, Download e-könyvet Figyel az ég iPad , ingyenes Figyel az ég DJVU, Download Figyel az ég e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Figyel az ég DVD, olvas Figyel az ég TXT, Book Figyel az ég letöltések DJVU, Figyel az ég letöltések könyvet ingyenes, Figyel az ég letöltések könyvet pdf ingyenes, Figyel az ég pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Figyel az ég pdf ingyenes, Figyel az ég letöltések könyvet epub ingyenes, Figyel az ég ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply