Fiatalság-bolondság

Alekszandr Rekemcsuk - Fiatalság-bolondság

Ha egy fiatalember húszesztendős, jó szakma van a kezében, ráadásul tanácstag is, úgy érzi, hogy a lábánál hever a világ. Olykor kis szorongással ugyan, de merészen belevág mindenbe, nem ismer lehetetlent. Nem retten vissza semmilyen akadálytól. Türelmetlen; amit tegnap még bámulatosan újnak látott, azt ma már elavultnak érzi. Kedveli az olyan feladatot, amellyel mások nem tudtak megbirkózni. Majd ő.
Pontosan ilyen ember Nyikolaj Babuskin, a regény főhőse. Amikor az építésvezetője útnak indítja, hogy ég alól, föld alól, de szerezzen téglát, mert az emberek tétlenül ülnek, azzal az elhatározással csatolja fel a sítalpat, hogy most ő az asztalra csap. Hogy aztán nagy igyekezetében néha kicsit túllő a célon, hogy akaratlanul furcsa szituációkba kerül, hogy a téglán kívül menyasszonyt is szerez magának? Mi van ezen csodálni való? Fiatalság – bolondság!A Könyv Magyarul!


Letöltések Fiatalság-bolondság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fiatalság-bolondság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  246
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1964
  Commodity code:
  6017267 / 5017266  TAGS:
  Online Fiatalság-bolondság ebook, könyvet Fiatalság-bolondság FB2, Download Fiatalság-bolondság PDF , Download Fiatalság-bolondság MOBI, Online Fiatalság-bolondság könyvet, ingyenes letöltések Fiatalság-bolondság IPhone, Online könyvet Fiatalság-bolondság PDF, ingyenes Fiatalság-bolondság DJVU, ingyenes letöltések Fiatalság-bolondság TXT, letöltések Fiatalság-bolondság RTF, Online Fiatalság-bolondság FB2 , e-könyvet Fiatalság-bolondság letöltések TXT, ingyenes Fiatalság-bolondság letöltések könyvet, e-könyvet Fiatalság-bolondság download MOBI, letöltések Fiatalság-bolondság IPad, olvas Fiatalság-bolondság MOBI, olvas Fiatalság-bolondság DOC, ingyenes Fiatalság-bolondság AWZ, Download e-könyvet Fiatalság-bolondság iPad , ingyenes Fiatalság-bolondság DJVU, Download Fiatalság-bolondság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fiatalság-bolondság DVD, olvas Fiatalság-bolondság TXT, Book Fiatalság-bolondság letöltések DJVU, Fiatalság-bolondság letöltések könyvet ingyenes, Fiatalság-bolondság letöltések könyvet pdf ingyenes, Fiatalság-bolondság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fiatalság-bolondság pdf ingyenes, Fiatalság-bolondság letöltések könyvet epub ingyenes, Fiatalság-bolondság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply