Fészek az égen

Fellinger Károly - Fészek az égen

Fellinger Károly a ritkán jelentkező költők fajtájából való. Első önálló verseskötete (Áramszünet) 1991-ben látott napvilágot, s az eltelt tizennégy év alatt meg két könyvet tett az olvasó asztalára: Csendélet halottakkal (versek, 1996), Égig érő vadkörtefák (versek, mesék, 1977). Két említett verseskötetében a "személytelenség zónájából merített, változatos tematikájú, rövid, gnómikus" versekkel találkozhattunk, melyeknek legfőbb jellemzője az egyszerűség, a tömörség, a "meztelenség" volt. Az égig érő vadkörtefákban a Mátyusföld mesekincsét, hiedelemvilágát dolgozta fel példásan tömör, mértéktartó prózában és balladisztikus, valamint tréfás hangulatú versekben. Mostani kötete, a Fészek az égen ugyancsak megcsillantja a költő előbbi erényeit, és sarkítva azt is mondhatnánk, hogy általa a negyvenéves alkotó "lírai önéletrajzát" veheti kezébe az olvasó. A kötet cikluscímei (Szennar mezején, A fény alagútja, Ifjúságom vándormadara, Negyvenévnyi bolyongás) már önmagukban is árulkodóak: mintha csak egy "kisregényben" vallaná meg és foglalná össze a költő világtapasztalását, a létben megélt "bolyongásait".A Könyv Magyarul!


Letöltések Fészek az égen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fészek az égen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  8080622019
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2003745 / 1144457
  Adatok:
  96 O., KÖTÖTT, A/5
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Fészek az égen ebook, könyvet Fészek az égen FB2, Download Fészek az égen PDF , Download Fészek az égen MOBI, Online Fészek az égen könyvet, ingyenes letöltések Fészek az égen IPhone, Online könyvet Fészek az égen PDF, ingyenes Fészek az égen DJVU, ingyenes letöltések Fészek az égen TXT, letöltések Fészek az égen RTF, Online Fészek az égen FB2 , e-könyvet Fészek az égen letöltések TXT, ingyenes Fészek az égen letöltések könyvet, e-könyvet Fészek az égen download MOBI, letöltések Fészek az égen IPad, olvas Fészek az égen MOBI, olvas Fészek az égen DOC, ingyenes Fészek az égen AWZ, Download e-könyvet Fészek az égen iPad , ingyenes Fészek az égen DJVU, Download Fészek az égen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fészek az égen DVD, olvas Fészek az égen TXT, Book Fészek az égen letöltések DJVU, Fészek az égen letöltések könyvet ingyenes, Fészek az égen letöltések könyvet pdf ingyenes, Fészek az égen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fészek az égen pdf ingyenes, Fészek az égen letöltések könyvet epub ingyenes, Fészek az égen ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply