Fénytörések

Anna Porter - Fénytörések

A szerző nagyapja, az 1889-es születésű Rácz Vili egyszerre volt hazafi, olimpiai versenyző, bűvész, ügyvéd, lapkiadó, elítélt, szívtipró és odaadó családfő. Hosszú budapesti séták alkalmával és hangulatos kávéházak asztalainál Vili szívesen osztotta meg a történeteit hősökről, viszontagságos életutakról, háborúkról, forradalmakról. Az ő meséi ihlették ezt a csodásan életszerű memoárt, amely végigkíséri Annát és családját a második világháború viharos éveitől kezdve az ötvenhatos forradalom eseményein át az új-zélandi önkéntes száműzetésig. A fiatal Anna elbeszéléséből megtudhatjuk, miként élte meg a bebörtönzést az édesanyjával együtt, hogyan ítélték szeretett Vilijét kényszermunkára, és tanúi lehetünk, mekkora emberi veszteséggel járt Budapest utcáin a kommunista rezsim elleni sikertelen felkelés.
Anna Porter Magyarországon született, családjával az 1956-os forradalmat követően Új-Zélandon telepedett le. Könyvkiadói pályafutását Angliában kezdte, majd 1969-ben Kanadába költözött. Anna Porter 2005-ig a Key Porter Books kiadó vezetője volt, a kanadai könyvkiadó szakma egyik legelismertebb személyisége. Kanadában számtalan alkalommal tartott előadásokat a kultúra és a könyvkiadás témakörében. Három bűnügyi regényt írt. Legutóbbi művéből, a Gyilkosság a könyvvásáronból nemrégiben filmadaptáció is készült. Az Order of Canada és az Order of Ontario kitüntetéssel is elismert Anna Porter Torontóban él a férjével és két lányával.
"Anna Porter műve ékes bizonyítéka annak, hogy mesemondónak születni kell. A ragyogó mesemondó nagyapa mögött nem marad el az unoka sem."
Chatelaine
"Lebilincselő… egy lenyűgöző történet megindító elbeszélése a történelem viszontagságairól és a mese hatalmáról. Vili büszke lenne rá."
The National PostA Könyv Magyarul!


Letöltések Fénytörések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fénytörések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.2 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  430
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632270037
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Fénytörések ebook, könyvet Fénytörések FB2, Download Fénytörések PDF , Download Fénytörések MOBI, Online Fénytörések könyvet, ingyenes letöltések Fénytörések IPhone, Online könyvet Fénytörések PDF, ingyenes Fénytörések DJVU, ingyenes letöltések Fénytörések TXT, letöltések Fénytörések RTF, Online Fénytörések FB2 , e-könyvet Fénytörések letöltések TXT, ingyenes Fénytörések letöltések könyvet, e-könyvet Fénytörések download MOBI, letöltések Fénytörések IPad, olvas Fénytörések MOBI, olvas Fénytörések DOC, ingyenes Fénytörések AWZ, Download e-könyvet Fénytörések iPad , ingyenes Fénytörések DJVU, Download Fénytörések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fénytörések DVD, olvas Fénytörések TXT, Book Fénytörések letöltések DJVU, Fénytörések letöltések könyvet ingyenes, Fénytörések letöltések könyvet pdf ingyenes, Fénytörések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fénytörések pdf ingyenes, Fénytörések letöltések könyvet epub ingyenes, Fénytörések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply