Fenyők

Józsa Miklós - Fenyők

Az elmúlt évtizedben a kertkultúra fejlődése, az importlehetőségek jelentős bővülése nagymértékben bővítette a termesztésben lévő fenyőfajok, fajták választékát. Szükségessé vált, hogy a felhasználókat tájékoztassuk a bővülő kínálatról.
A fenyők a kert egyedi díszeit adják. Szín- és formagazdagságuk sokirányú felhasználásukat teszi lehetővé. Nagy részük örökzöld. Télen is megmaradó lombjuk üde foltja a téli, kopasz kertnek.
Ebben az igényesen megírt szakkönyvben Dr. Józsa Miklós segít eligazodni a fenyőfélék morfológiájában, ezt követően 400 olyan fenyőt mutat be – színes képpel illusztrálva – amelyek a hazai éghajlat és talajadottságok közt megélnek, kertünk díszei lehetnek. A nagy körültekintéssel kiválogatott növények közt a szerző bemutatja a magyar fajtákat is. Sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat, ha egy-egy fenyő ültetése előtt elolvassuk a szerző felhasználási ajánlását.
A mű megírásánál a szerző az európai faiskolai gyakorlatban elterjedőben lévő Hoffmann, M.H.A. és társai: List of names of woody plants Applied Research for Nursery Stock, Boskoop, 2000. nevezéktant vette alapul, ahol ez hiányzott, ott igyekezett a gyökerekhez visszanyúlni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fenyők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fenyők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789638286086
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2095478 / 1012670
  Format:


  TAGS:
  Online Fenyők ebook, könyvet Fenyők FB2, Download Fenyők PDF , Download Fenyők MOBI, Online Fenyők könyvet, ingyenes letöltések Fenyők IPhone, Online könyvet Fenyők PDF, ingyenes Fenyők DJVU, ingyenes letöltések Fenyők TXT, letöltések Fenyők RTF, Online Fenyők FB2 , e-könyvet Fenyők letöltések TXT, ingyenes Fenyők letöltések könyvet, e-könyvet Fenyők download MOBI, letöltések Fenyők IPad, olvas Fenyők MOBI, olvas Fenyők DOC, ingyenes Fenyők AWZ, Download e-könyvet Fenyők iPad , ingyenes Fenyők DJVU, Download Fenyők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fenyők DVD, olvas Fenyők TXT, Book Fenyők letöltések DJVU, Fenyők letöltések könyvet ingyenes, Fenyők letöltések könyvet pdf ingyenes, Fenyők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fenyők pdf ingyenes, Fenyők letöltések könyvet epub ingyenes, Fenyők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply