Fény


Egy valószínűleg mesterséges eredetű, eseményhorizont nélküli szingularitás elviselhetetlen ragyogásában rejtélyes tárgyakkal teleszórt naprendszerek fürdenek: azoknak az elszánt kutatóknak és kalandoroknak az emlékét őrzik, akik már a földi civilizáció megjelenése előtt is e megdöbbentő jelenség titkait fürkészték – mindhiába.
Egy aszteroida felszínén egy elhagyott űrhajó, két csontból faragott dobókocka és egy emberi csontváz dacol az idő múlásával. Vajon mióta?
A választ talán egy 25. századi űrhajókapitány tartja a kezében, egy nő, aki valósággal eggyé vált járművével. Vagy egy valamikori legendás „feketelyuk-szörfös", aki adósságai elől virtuálisvalóság-tartályba menekült. Esetleg egy 20. századi zseniális fizikus, aki amellett, hogy az űrhajózás forradalmasításán dolgozik, szellemileg egyre inkább leépül, és egy misztikus hang utasításainak engedelmeskedve gyilkosságokat követ el?A Könyv Magyarul!


Letöltések Fény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789639828117
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2197037 / 1049529
  Series:


  TAGS:
  Online Fény ebook, könyvet Fény FB2, Download Fény PDF , Download Fény MOBI, Online Fény könyvet, ingyenes letöltések Fény IPhone, Online könyvet Fény PDF, ingyenes Fény DJVU, ingyenes letöltések Fény TXT, letöltések Fény RTF, Online Fény FB2 , e-könyvet Fény letöltések TXT, ingyenes Fény letöltések könyvet, e-könyvet Fény download MOBI, letöltések Fény IPad, olvas Fény MOBI, olvas Fény DOC, ingyenes Fény AWZ, Download e-könyvet Fény iPad , ingyenes Fény DJVU, Download Fény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fény DVD, olvas Fény TXT, Book Fény letöltések DJVU, Fény letöltések könyvet ingyenes, Fény letöltések könyvet pdf ingyenes, Fény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fény pdf ingyenes, Fény letöltések könyvet epub ingyenes, Fény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply