Feng Shui és kert


A távol-keletikertépítés mind a hobbi-, mind a profi kertész számára olyan elmélyült, mégis egyszerű alapelvekkel szolgál, amelyek segítségével szívvel-léleklel belevethetjük magunkat az érzékeket
gyönyörködtető és üdítő légkörű kert megteremtésébe.
Szinte az egész világot beutaztam fengshui- és energetikai szakértőként, és szomorúan kellett tapasztalnom, hogy elveszett az a fő cél, amiért az épületeket, illetve a kerteket építjük -tudniillik, hogy olyan energiával és élettel teli helyet hozzunk létre, ahol feltöltődünk és visszanyerjük életkedvünket. A modern kertek
gyakorta természetellenesnek, mozdulatlannak és halottnak hatnak; a legtöbb esetben lélektelenek, mert hiányzik belőlük a szív. Pedig a kert feladata, hogy hidat alkosson a külvilág és a lakhelyünk között.
A könyvemben bemutatott ázsiai kertkialakítási és fengshui-alapelveket bármelyik kertben alkalmazhatjuk típustól és nagyságtól függetlenül, legyen az egy virágos láda az ablakunkban vagy egy park. Különös hangsúlyt
helyeztem a kövek kiválasztására és elhelyezésére, ahogy azt a taoisták és a zen követői alkalmazták. A “Beszélgessünk a növényekkel” című fejezetben leírtak elolvasása után pedig úgy tekintünk majd a növényekre, ahogy eddig még soha.
Kerültem a szakzsargont, mert azt szeretném, hogy mindenki megértse a keleti kertművészet lényegét, és hogy ezt képes legyen önállóan beoltani a nyugatiba, hogy minél több szívet-lelketmelengető kert virágozzék. Remélem, hogy a Kedves Olvasó örömét leli a bemutatott ötletek alkalmazásában, mikor megteremti a saját
kertjét, és annak eredeti szándékával összhangban a munka gyümölcseként megpihenhet benne.
Kívánom, hogy kertkölteményeink szabadon szárnyaló szívvel ajándékozzanak meg mindannyiunkat, hogy az életünk és környezetünk minden zugába kiáradó öröm és szeretet forrásává váljanak!
Dr. Jes T. Y. LimA Könyv Magyarul!


Letöltések Feng Shui és kert ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feng Shui és kert ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  140
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639219335
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2084966 / 1009043
  Translator:


  TAGS:
  Online Feng Shui és kert ebook, könyvet Feng Shui és kert FB2, Download Feng Shui és kert PDF , Download Feng Shui és kert MOBI, Online Feng Shui és kert könyvet, ingyenes letöltések Feng Shui és kert IPhone, Online könyvet Feng Shui és kert PDF, ingyenes Feng Shui és kert DJVU, ingyenes letöltések Feng Shui és kert TXT, letöltések Feng Shui és kert RTF, Online Feng Shui és kert FB2 , e-könyvet Feng Shui és kert letöltések TXT, ingyenes Feng Shui és kert letöltések könyvet, e-könyvet Feng Shui és kert download MOBI, letöltések Feng Shui és kert IPad, olvas Feng Shui és kert MOBI, olvas Feng Shui és kert DOC, ingyenes Feng Shui és kert AWZ, Download e-könyvet Feng Shui és kert iPad , ingyenes Feng Shui és kert DJVU, Download Feng Shui és kert e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feng Shui és kert DVD, olvas Feng Shui és kert TXT, Book Feng Shui és kert letöltések DJVU, Feng Shui és kert letöltések könyvet ingyenes, Feng Shui és kert letöltések könyvet pdf ingyenes, Feng Shui és kert pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feng Shui és kert pdf ingyenes, Feng Shui és kert letöltések könyvet epub ingyenes, Feng Shui és kert ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply