Felzárkózás vagy lemaradás?

Tardos Károly - Felzárkózás vagy lemaradás?

Miként formálták a rendszerváltás idején gazdaságpolitikai elképzeléseiket a közgazdászok? Hogyan ijedt meg a politika a társadalmi sokkolástól, s vonta vissza hadállásait a mikrogazdasági sokkterápia vonalaiba? Miként kényszerült így a gazdaságpolitika 1995-ben újabb jelentős kiigazításra? Milyen különböző értelmezései akadnak a Bokros-csomagnak? Miként alakult az ezt követő, aranykori növekedésnek nevezett, nagyjából 2001-ig tartó időszak? De miként borult fel mégis ezután az egyensúly? Az erre válaszul megfogalmazott erőteljes restrikciót miként súlyosbította a nemzetközi pénzügyi és gazdasági válság? Melyek lehetnek a követkeő kormányzat számára a gazdaságpolitikai kibontakozás irányai? Miként kellhet, ha lehet, a régióbeli versenytársakhoz képest ismét felzárkózni? Ezekre a kérdésekre keressük a választ 14 neves közgazdász szakértőnkkel készített interjú keretében. Az interjúalanyok: Bod Péter Ákos, Bokros Lajos, Csaba László, Greskovits Béla, Julius Horvath, Lengyel László, Matolcsy György, Oblath Gábor, néhai Pártos Gyula, Réti Tamás, Soós Károly Attila, Surányi György, Szalai Erzsébet, Török Ádám. A kötetet ajánljuk minden, a kortárs gazdasági és politikai valóság iránt érdeklődő olvasónak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789636932336
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215618 / 1071373  TAGS:
  Online Felzárkózás vagy lemaradás? ebook, könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? FB2, Download Felzárkózás vagy lemaradás? PDF , Download Felzárkózás vagy lemaradás? MOBI, Online Felzárkózás vagy lemaradás? könyvet, ingyenes letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? IPhone, Online könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? PDF, ingyenes Felzárkózás vagy lemaradás? DJVU, ingyenes letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? TXT, letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? RTF, Online Felzárkózás vagy lemaradás? FB2 , e-könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések TXT, ingyenes Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések könyvet, e-könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? download MOBI, letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? IPad, olvas Felzárkózás vagy lemaradás? MOBI, olvas Felzárkózás vagy lemaradás? DOC, ingyenes Felzárkózás vagy lemaradás? AWZ, Download e-könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? iPad , ingyenes Felzárkózás vagy lemaradás? DJVU, Download Felzárkózás vagy lemaradás? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felzárkózás vagy lemaradás? DVD, olvas Felzárkózás vagy lemaradás? TXT, Book Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések DJVU, Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések könyvet ingyenes, Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések könyvet pdf ingyenes, Felzárkózás vagy lemaradás? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felzárkózás vagy lemaradás? pdf ingyenes, Felzárkózás vagy lemaradás? letöltések könyvet epub ingyenes, Felzárkózás vagy lemaradás? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply