Feltámad a Halál

A. C. Crispin - Feltámad a Halál

Feltámad a Halál!

A naprendszer legtávolabbi részén, a USM Auriga fedélzetén megtörténik az elképzelhetetlen: Ellen Ripley magához tér. A legutolsó emléke épp saját halála a Fiorina 161 börtönkolóniáján, ám most mégis életben van, ráadásul megváltozott. Erősebb és agresszívebb lett.

Nem sokkal később megtudja, hogy nem csak őt támasztották fel: katonai tudósok rájöttek hogyan lehet kitenyészteni az idegenként ismert földön kívüli létformát, amellyel immár ő is valamiféle empatikus kapcsolatban áll. Az a tervük, hogy elvigyék őket a Földre…

A Feltámad a Halál ékes bizonyítéka annak, hogy az Alien-univerzum népszerűsége még a kilencvenes évek végén, közel húsz évvel az első rész után is töretlen maradt. A nagy sikerű mozifilm regényadaptációját a Star Wars és Star Trek irodalomban is gyakran megforduló A. C. Crispin írta, az olvasó az eredeti regény újrafordított, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Feltámad a Halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feltámad a Halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789634190394
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651639 / 1152486
  Series:


  TAGS:
  Online Feltámad a Halál ebook, könyvet Feltámad a Halál FB2, Download Feltámad a Halál PDF , Download Feltámad a Halál MOBI, Online Feltámad a Halál könyvet, ingyenes letöltések Feltámad a Halál IPhone, Online könyvet Feltámad a Halál PDF, ingyenes Feltámad a Halál DJVU, ingyenes letöltések Feltámad a Halál TXT, letöltések Feltámad a Halál RTF, Online Feltámad a Halál FB2 , e-könyvet Feltámad a Halál letöltések TXT, ingyenes Feltámad a Halál letöltések könyvet, e-könyvet Feltámad a Halál download MOBI, letöltések Feltámad a Halál IPad, olvas Feltámad a Halál MOBI, olvas Feltámad a Halál DOC, ingyenes Feltámad a Halál AWZ, Download e-könyvet Feltámad a Halál iPad , ingyenes Feltámad a Halál DJVU, Download Feltámad a Halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feltámad a Halál DVD, olvas Feltámad a Halál TXT, Book Feltámad a Halál letöltések DJVU, Feltámad a Halál letöltések könyvet ingyenes, Feltámad a Halál letöltések könyvet pdf ingyenes, Feltámad a Halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feltámad a Halál pdf ingyenes, Feltámad a Halál letöltések könyvet epub ingyenes, Feltámad a Halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply