Félsz a sötétben?

Sidney Sheldon - Félsz a sötétben?

"Rejtély, kémkedés, terrorizmus, gyilkosság, romantika egy regényben. Egyszóval: príma! – RT Booklovers

Rejtélyes halálesetek. Baleset, öngyilkosság, gyilkosság. Franciaországban, Kanadában, Amerikában, Japánban, Németországban. Férfiak és nők. Valamennyien sikeresek, okosak és boldogok. Egyikük sem ismeri a másikat, soha nem találkoztak. A döbbent családtagok értetlenül állnak, a miértekre sehol semmi válasz.
A világban egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárási viszonyok. Árvizek, özönvízszerű esők, tornádók, szárazság, cunamik. Az ózonlyuk megnagyobbodásának, a globális felmelegedésnek a káros következményei könyörtelenül éreztetik hatásukat szerte a világban, a szemünk láttára pusztul a környezet, az emberek. Képes-e a szenátus, első lépésként a tőkével szemben, a védelmi kutatásokhoz szükséges pénzösszegeket megszavazni? S ha igen, a környezet, az életünk védelmében hajlandó-e a tőke belátóbbnak, kevésbé mohónak bizonyulni?
Szerteágazó cselekmény, vagy mégsem? És hogy jön ide a félelem, a sötétség?
Sidney Sheldon elmondja.
Izgalmas, pergő, elgondolkodtató olvasmányélmény.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Félsz a sötétben? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Félsz a sötétben? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  328 gr
  ISBN:
  9789636356279
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709244 / 1170829
  Translator:


  TAGS:
  Online Félsz a sötétben? ebook, könyvet Félsz a sötétben? FB2, Download Félsz a sötétben? PDF , Download Félsz a sötétben? MOBI, Online Félsz a sötétben? könyvet, ingyenes letöltések Félsz a sötétben? IPhone, Online könyvet Félsz a sötétben? PDF, ingyenes Félsz a sötétben? DJVU, ingyenes letöltések Félsz a sötétben? TXT, letöltések Félsz a sötétben? RTF, Online Félsz a sötétben? FB2 , e-könyvet Félsz a sötétben? letöltések TXT, ingyenes Félsz a sötétben? letöltések könyvet, e-könyvet Félsz a sötétben? download MOBI, letöltések Félsz a sötétben? IPad, olvas Félsz a sötétben? MOBI, olvas Félsz a sötétben? DOC, ingyenes Félsz a sötétben? AWZ, Download e-könyvet Félsz a sötétben? iPad , ingyenes Félsz a sötétben? DJVU, Download Félsz a sötétben? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Félsz a sötétben? DVD, olvas Félsz a sötétben? TXT, Book Félsz a sötétben? letöltések DJVU, Félsz a sötétben? letöltések könyvet ingyenes, Félsz a sötétben? letöltések könyvet pdf ingyenes, Félsz a sötétben? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Félsz a sötétben? pdf ingyenes, Félsz a sötétben? letöltések könyvet epub ingyenes, Félsz a sötétben? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply