Felsütött a nap az égre

Rosonczy-Kovács Mihály (Vál.) - Felsütött a nap az égre

Rosonczy-Kovács Mihály, aki maga is gyakorló népzenész hegedűs, rendhagyó népdaloskönyvében kilenc tájegységet választott ki a Kárpát-medencéből és Moldvából. Különös gonddal összeválogatva, részletes díszítésekkel ellátott, mégis letisztult kottaképekkel, gazdag szöveganyaggal közöl százötven népdalt. A kötetből kilenc táj jellegzetes arculata is kirajzolódik: történeti-földrajzi leírások, versek, prózai részletek, valamint a táncházi énekesek, muzsikusok legkiválóbb mesterei – többek között Berecz András, Juhász Zoltán, Szerényi Béla – személyes hangvételű esszéi hozzák közel a világot, amelyben a dalok születtek. A válogatás segítségünkre lesz ünnepeinken, mert találunk benne születésnapi köszöntőt, menyasszonykísérőket vagy éppen karácsonyi regölést, ráadásul a dalok fele el van látva hangszeres akkordkísérettel is. Örömére szolgálhat a kötet azoknak, akik számos népdalt ismernek, de azoknak is, akik csak most találkoznak a népzenével. Méreténél fogva bárhová magunkkal vihetjük: táncházba, folkkocsmába, kirándulásra vagy nyári táborba. Legyen ez a szép könyv segítségére mindazoknak, akik e kultúra örökségével gazdagodni és másokat is gazdagítani szeretnének.
Irodalmi értékű baedeker – forgassák, olvasgassák haszonnal! Dalra, vonóra fel, kedves Barátaim! – (Sebestyén Márta)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Felsütött a nap az égre ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felsütött a nap az égre ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  528
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  484 gr
  ISBN:
  9789639603592
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2235902 / 1090635
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Felsütött a nap az égre ebook, könyvet Felsütött a nap az égre FB2, Download Felsütött a nap az égre PDF , Download Felsütött a nap az égre MOBI, Online Felsütött a nap az égre könyvet, ingyenes letöltések Felsütött a nap az égre IPhone, Online könyvet Felsütött a nap az égre PDF, ingyenes Felsütött a nap az égre DJVU, ingyenes letöltések Felsütött a nap az égre TXT, letöltések Felsütött a nap az égre RTF, Online Felsütött a nap az égre FB2 , e-könyvet Felsütött a nap az égre letöltések TXT, ingyenes Felsütött a nap az égre letöltések könyvet, e-könyvet Felsütött a nap az égre download MOBI, letöltések Felsütött a nap az égre IPad, olvas Felsütött a nap az égre MOBI, olvas Felsütött a nap az égre DOC, ingyenes Felsütött a nap az égre AWZ, Download e-könyvet Felsütött a nap az égre iPad , ingyenes Felsütött a nap az égre DJVU, Download Felsütött a nap az égre e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felsütött a nap az égre DVD, olvas Felsütött a nap az égre TXT, Book Felsütött a nap az égre letöltések DJVU, Felsütött a nap az égre letöltések könyvet ingyenes, Felsütött a nap az égre letöltések könyvet pdf ingyenes, Felsütött a nap az égre pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felsütött a nap az égre pdf ingyenes, Felsütött a nap az égre letöltések könyvet epub ingyenes, Felsütött a nap az égre ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply