Felperzselt hómezők

Dr. Ujkéry Csaba - Felperzselt hómezők

A Felperzselt hómezők hitelesen – a krónikás pontosságával megírva – tárja elénk történelmünk sorsdöntő korszakát 1916-tól, Ferenc József császár halálától, 1943 februárjáig, a Don partján történt tragikus eseményekig, a 2. magyar hadsereg pusztulásáig.
Az elsőnek nevezett világháborút lezáró, igazságtalan békediktátumokba bizony kódolva volt a második nagy háború. Az igazság az, hogy nem két világháború zajlott, hanem egy nagy háború, 20 év békeszünettel, amelynek a legnagyobb vesztesei mi, magyarok voltunk és vagyunk.
Ez a regény a történelmi Magyarország megszűnéséről szól, egy katonatiszt, egy bíró és egy ügyvédből lett munkaszolgálatos sorsán keresztül, a lírát sem nélkülözve. Arról a 27 évről, ami tragikusan meghatározta hazánk sorsát.
Generációk követhetik egymást, s bár eljuthatunk a határok nélküli Európához, de a nemzet lelkéből kitörölhetetlen mindaz, amit át kellett élnie.
Tisztelt Olvasó! Éld át a nagy eseményeket! Azt, amikor a több mint fél évszázada uralkodó császárral együtt sírba szállt a monarchia. Az első világégés végét, amelyből kiburjánzott a baloldali köztársaság, majd abból a Kommün. A trianoni palota megalázó légkörét, ahol megfeszítették "Nagymagyarország"-ot. Az eszmélést, a keresztény kurzust, a megcsonkított ország talpraállását, s területei visszatértét. Aztán a fasizmus sötét viharát, amely megzsarolva sodorta az országot a következő világégésbe, ahol újra mindent elveszítettünk. A Don partján, a felperzselt hómezőkön…A Könyv Magyarul!


Letöltések Felperzselt hómezők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felperzselt hómezők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  420
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  790 gr
  ISBN:
  9789638440334
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2211536 / 1067663  TAGS:
  Online Felperzselt hómezők ebook, könyvet Felperzselt hómezők FB2, Download Felperzselt hómezők PDF , Download Felperzselt hómezők MOBI, Online Felperzselt hómezők könyvet, ingyenes letöltések Felperzselt hómezők IPhone, Online könyvet Felperzselt hómezők PDF, ingyenes Felperzselt hómezők DJVU, ingyenes letöltések Felperzselt hómezők TXT, letöltések Felperzselt hómezők RTF, Online Felperzselt hómezők FB2 , e-könyvet Felperzselt hómezők letöltések TXT, ingyenes Felperzselt hómezők letöltések könyvet, e-könyvet Felperzselt hómezők download MOBI, letöltések Felperzselt hómezők IPad, olvas Felperzselt hómezők MOBI, olvas Felperzselt hómezők DOC, ingyenes Felperzselt hómezők AWZ, Download e-könyvet Felperzselt hómezők iPad , ingyenes Felperzselt hómezők DJVU, Download Felperzselt hómezők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felperzselt hómezők DVD, olvas Felperzselt hómezők TXT, Book Felperzselt hómezők letöltések DJVU, Felperzselt hómezők letöltések könyvet ingyenes, Felperzselt hómezők letöltések könyvet pdf ingyenes, Felperzselt hómezők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felperzselt hómezők pdf ingyenes, Felperzselt hómezők letöltések könyvet epub ingyenes, Felperzselt hómezők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply