Felfedezések és találmányok nagykönyve

Tóth Emese (Szerk.) - Felfedezések és találmányok nagykönyve

Az emberi tudás gyarapodásával és a műszaki tudományok fejlődésével a mindennapok feladatainak elvégzése könnyebbé és egyszerűbbé vált. Ma már természetesnek vesszük, hogy életünk kényelmes körülmények között zajlik, pedig a kényelem cseppet sem természetes: gyötrő gondolatokat, kísérletező kedvet és nemritkán hosszú évek, évtizedek kemény munkáját kívánja meg egy-egy új, sikeres találmány.
Könyvünk az emberi kíváncsiság, tetterő és kezdeményezőkészség diadalát ünnepli.
A tűz felfedezése minden tekintetben megváltoztatta az emberi közösségek életét, hiszen használatával meleget teremthettek otthonukban, megsüthették az ételüket, eligazodhattak a sötétben és legyőzhették ellenségeiket.
Legalább félmillió év telt el a tűz megszelídítése óta. Ezen idő alatt bátor férfiak és nők merészkedtek egyre távolabb az otthonaik, falvaik és földrészeik határaitól, hogy azokon túl is lássanak. Kis idő elteltével, megszokván az újdonságokat, kíváncsiságuk ismét felülkerekedett. A tudósok a 20. században megtalálták azokat a műszaki megoldásokat, amelyek segítségével az ember a Föld elhagyására is képessé vált: a felfedezések új korszaka vette kezdetét.
A Felfedezések és találmányok nagykönyve a legérdekesebb pillanatokat örökíti meg ezen a hosszú utazáson: 180 mérföldkövet a régészet, a művészetek, a csillagászat, a biológia, a kémia, a kommunikáció, a földrajz, a matematika, az orvostudomány, a fizika, a műszaki tudományok és a közlekedés történetéből.
A tények gazdag tárházát a szövegek mellett mintegy 250 fotó, metszet, korabeli ábrázolás egészíti ki. Az időkitekintő információkat olvasva pedig a tudományos felfedezések elhelyezhetők térben és időben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  28 x 32 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9630945878
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Felfedezések és találmányok nagykönyve ebook, könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve FB2, Download Felfedezések és találmányok nagykönyve PDF , Download Felfedezések és találmányok nagykönyve MOBI, Online Felfedezések és találmányok nagykönyve könyvet, ingyenes letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve IPhone, Online könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve PDF, ingyenes Felfedezések és találmányok nagykönyve DJVU, ingyenes letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve TXT, letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve RTF, Online Felfedezések és találmányok nagykönyve FB2 , e-könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések TXT, ingyenes Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések könyvet, e-könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve download MOBI, letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve IPad, olvas Felfedezések és találmányok nagykönyve MOBI, olvas Felfedezések és találmányok nagykönyve DOC, ingyenes Felfedezések és találmányok nagykönyve AWZ, Download e-könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve iPad , ingyenes Felfedezések és találmányok nagykönyve DJVU, Download Felfedezések és találmányok nagykönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felfedezések és találmányok nagykönyve DVD, olvas Felfedezések és találmányok nagykönyve TXT, Book Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések DJVU, Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések könyvet ingyenes, Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Felfedezések és találmányok nagykönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felfedezések és találmányok nagykönyve pdf ingyenes, Felfedezések és találmányok nagykönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Felfedezések és találmányok nagykönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply