Felemelkedés

Drew Kapyshyn - Felemelkedés

Ötvenezer évvel ezelőtt a protheánok eltűntek, s nem hagytak maguk után mást, csak fejlett technológiájuk mementóit szerte a galaxisban. Csillagközi léte hajnalán az emberiség rátalál a protheánok egyik ősi gépezetére a Marson, s az innen megszerzett tudással felvételt nyer a galaktikus közösségbe, amelynek tagjai szintén az ősök varázslatos technológiájának kiaknázásával emelkedtek fel. Ám egy militáns földi szervezet nem e közösség tagjaként, hanem annak vezéreként kívánja látni az emberi fajt.

Kahlee Sanders kutatótiszt kilépett a Rendszerek Szövetségének szolgálatából, hogy a Felemelkedés Projektben segítse a tehetséges "biotik" gyermekeknek kiaknázni a nem mindennapi képességükben rejlő lehetőségeket. A program legígéretesebb résztvevője a tizenkét éves autista, Gillian Grayson. Kahlee nem tudja, de Gillian egy törvényen kívüli, titkos katonai szervezet, a Cerberus mit sem sejtő bábja. Ez a milícia a tanulókon végzett illegális kísérleteivel szabotálja a programot.
Amikor az összeesküvés lelepleződik, Gillian apja igyekszik elrejteni a lányát, és a törvényen kívüli Terminus Rendszerbe repül vele. A Gilliant eltökélten védelmező Kahlee velük tart, mivel nem lehet biztos abban, hogy az idősebbik Grayson csak a lányához hű. A kislány megmentésének érdekében Kahleenak a galaxis túlsó végébe kell utaznia, és legyőzhetetlennek tűnő ellenfelekkel kell szembeszállnia. Azonban hogyan menthetné meg a lányt a saját apjától?

A regény a Bioware – Mass Effect című, világ szerte sikeres, felnőtteknek szóló játéka alapján készült.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Felemelkedés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felemelkedés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  302
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789639940338
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2222023 / 1077926
  Details:


  TAGS:
  Online Felemelkedés ebook, könyvet Felemelkedés FB2, Download Felemelkedés PDF , Download Felemelkedés MOBI, Online Felemelkedés könyvet, ingyenes letöltések Felemelkedés IPhone, Online könyvet Felemelkedés PDF, ingyenes Felemelkedés DJVU, ingyenes letöltések Felemelkedés TXT, letöltések Felemelkedés RTF, Online Felemelkedés FB2 , e-könyvet Felemelkedés letöltések TXT, ingyenes Felemelkedés letöltések könyvet, e-könyvet Felemelkedés download MOBI, letöltések Felemelkedés IPad, olvas Felemelkedés MOBI, olvas Felemelkedés DOC, ingyenes Felemelkedés AWZ, Download e-könyvet Felemelkedés iPad , ingyenes Felemelkedés DJVU, Download Felemelkedés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felemelkedés DVD, olvas Felemelkedés TXT, Book Felemelkedés letöltések DJVU, Felemelkedés letöltések könyvet ingyenes, Felemelkedés letöltések könyvet pdf ingyenes, Felemelkedés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felemelkedés pdf ingyenes, Felemelkedés letöltések könyvet epub ingyenes, Felemelkedés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply