Felelősség

Krokovay Zsolt (Szerk.) - Felelősség

Nem sok olyan fogalma van erkölcsi gondolkodásunknak, amelyet többet emlegetnénk, mint a felelősségét. Austin, Hart és Feinberg mesteri elemzéseit közreadó válogatásunk annak a sorozatnak az első kötete, amely remélhetőleg élesebbé teszi képünket a filozofálásnak arról a módjáról, amelyet "oxfordinak", "oxfordi stílusúnak" nevezhetünk Magyarországon is, legalább A szellem fogalma, Altrichter Ferenc nagy jelentőségű Ryle-fordításának megjelenése óta. A sorozat tervezett első kötetei – Felelősség, Büntetés, Jogok, Szabadság – az erkölcsi gondolkodás filozófiai tanulmányozásának köréből mutatnak be alapvetően fontos témaköröket. Nem csupán földrajzi, de szellemi értelemben is eltávolodunk azonban esetenként Oxfordtól, mivel a sorozatnak van egy sajátos célja is: érzékeltetni akarja a társadalmi szerződés John Rawls által kialakított filozófiájának oxfordi alapjait. Ez az oka annak, hogy Rawls utolsó, életében megjelent könyve és a társadalmi szerződés gondolatának bemutatása is része lesz sorozatunknak. A kötetek célja és jellege mindazonáltal szorosan kapcsolódik Oxfordhoz, az európai kultúra, illetve a filozófia nyelvi fordulatának híres egyetemi központjához, hiszen mindenki tudja a filozófiai érdeklődésű olvasók körében, milyen nagy szükség van nálunk is az Oxford Studies válogatásaihoz hasonló segédkönyvekre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Felelősség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felelősség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  178
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789639683648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2051103 / 1112003
  Series:


  TAGS:
  Online Felelősség ebook, könyvet Felelősség FB2, Download Felelősség PDF , Download Felelősség MOBI, Online Felelősség könyvet, ingyenes letöltések Felelősség IPhone, Online könyvet Felelősség PDF, ingyenes Felelősség DJVU, ingyenes letöltések Felelősség TXT, letöltések Felelősség RTF, Online Felelősség FB2 , e-könyvet Felelősség letöltések TXT, ingyenes Felelősség letöltések könyvet, e-könyvet Felelősség download MOBI, letöltések Felelősség IPad, olvas Felelősség MOBI, olvas Felelősség DOC, ingyenes Felelősség AWZ, Download e-könyvet Felelősség iPad , ingyenes Felelősség DJVU, Download Felelősség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felelősség DVD, olvas Felelősség TXT, Book Felelősség letöltések DJVU, Felelősség letöltések könyvet ingyenes, Felelősség letöltések könyvet pdf ingyenes, Felelősség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felelősség pdf ingyenes, Felelősség letöltések könyvet epub ingyenes, Felelősség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply