Felejts már el!


Hazug? Tolvaj? Gyilkos? Ő az édesanyja.

Whit Mosley békebíró harminc éve nem látta az anyját, aki egy napon fogta magát, elhagyta a férjét, hat fiát, és azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, Whit megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. Választ akar arra a kérdésre, miért szökött el búcsú nélkül, miközben reménykedik, hogy a múlt sebeit talán még be lehet gyógyítani.
A nyomok a houstoni alvilágba, a hatalmuk és vagyonuk megőrzéséért minden gaztettre hajlandó maffiacsaládok ,,tisztességes" otthonaiba, a kínzástól, gyilkosságoktól sem visszariadó drogkereskedők búvóhelyeire, kaszinókba, sztriptízbárokba, pénzmosodákba vezetnek. Whit hazugságok szövevényes hálójában vergődve, bérgyilkosok elől menekülve, a törvényt és esküjét is megszegve próbálja kimenekíteni ebből a pokolból az anyját. Akiben mindenáron bízni szeretne, pedig valójában alig ismeri. Lehet, hogy a végén neki kell megfizetnie mások bűneiért? Lehet, hogy a szakmai tisztessége a tét? Lehet, hogy mire a halálos macska-egér játék véget ér, már nem ugyanaz az ember lesz, aki korábban volt?
,,A Felejts már el! elsőrangú regény: akár egy gyémánt. Ha a krimi zene volna, ez a könyv lenne Jerry Lee Lewis játéka. Szerintem ez a legnagyobb dicséret, amit krimiszerző kaphat." – The Independent
,,A Felejts már el! olvasásakor a körmömet rágtam izgalmamban, miközben a szívem szakadt bele. Lélegzetelállító, akciódús krimi, tele talánnyal, merészséggel és valódi érzelemmel. Jeff Abbott a feszültségkeltés nagymestere, akire mindig érdemes odafigyelni." – Harlan Coben
JEFF ABBOTT számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. Jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Felejts már el! a népszerű Whit Mosley-sorozat harmadik darabja.

Csörrenést hallott, és valami megvillant Paul kezében. Egy vastag szemű lánc vége. Paul a dzsekije ujjából rántotta elő, aztán megiramodott felé, miközben Whit a pisztolyáért kapott. A súlyos lánc már az arca felé lendült, és Whit hanyatt esett az úttesten, a fegyvere pedig alá került. A lánc pörgött, elsüvített Whit feje fölött, Paul arca diadalmasan eltorzult a fényben. Whit maga elé kapta a karját, hogy védje magát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Felejts már el! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felejts már el! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  390
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9786155715204
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701400 / 1167440
  Series:


  TAGS:
  Online Felejts már el! ebook, könyvet Felejts már el! FB2, Download Felejts már el! PDF , Download Felejts már el! MOBI, Online Felejts már el! könyvet, ingyenes letöltések Felejts már el! IPhone, Online könyvet Felejts már el! PDF, ingyenes Felejts már el! DJVU, ingyenes letöltések Felejts már el! TXT, letöltések Felejts már el! RTF, Online Felejts már el! FB2 , e-könyvet Felejts már el! letöltések TXT, ingyenes Felejts már el! letöltések könyvet, e-könyvet Felejts már el! download MOBI, letöltések Felejts már el! IPad, olvas Felejts már el! MOBI, olvas Felejts már el! DOC, ingyenes Felejts már el! AWZ, Download e-könyvet Felejts már el! iPad , ingyenes Felejts már el! DJVU, Download Felejts már el! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felejts már el! DVD, olvas Felejts már el! TXT, Book Felejts már el! letöltések DJVU, Felejts már el! letöltések könyvet ingyenes, Felejts már el! letöltések könyvet pdf ingyenes, Felejts már el! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felejts már el! pdf ingyenes, Felejts már el! letöltések könyvet epub ingyenes, Felejts már el! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply