Feledés és örök emlékezet

Nagymihályi Géza - Feledés és örök emlékezet

A szerző teológiai és művészettörténeti tanulmányainak súlypontja az orientális kereszténység területeiről szólt. Később egyetemi előadásai, publikációi is ezt a témát feszegették. E kötetben a szerző, szándéka szerint a keresztény kelet kutatóinak szeretne elsősorban segíteni, a feledésből az aktuálisba emelve fontos eszméket, jelen munkájában a szakrális építészet mezejéről, hat konstantinápolyi templom elemzésével és a keleti szentélyeknek magyar földön való alakulásával. Végül a hajdúböszörményi görög katolikus ikonosztázion állításának történetével vezeti be az Istenszülő misztikus ikonjainak bemutatását.A Könyv Magyarul!


Letöltések Feledés és örök emlékezet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feledés és örök emlékezet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  154
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789636626471
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465464 / 1094840  TAGS:
  Online Feledés és örök emlékezet ebook, könyvet Feledés és örök emlékezet FB2, Download Feledés és örök emlékezet PDF , Download Feledés és örök emlékezet MOBI, Online Feledés és örök emlékezet könyvet, ingyenes letöltések Feledés és örök emlékezet IPhone, Online könyvet Feledés és örök emlékezet PDF, ingyenes Feledés és örök emlékezet DJVU, ingyenes letöltések Feledés és örök emlékezet TXT, letöltések Feledés és örök emlékezet RTF, Online Feledés és örök emlékezet FB2 , e-könyvet Feledés és örök emlékezet letöltések TXT, ingyenes Feledés és örök emlékezet letöltések könyvet, e-könyvet Feledés és örök emlékezet download MOBI, letöltések Feledés és örök emlékezet IPad, olvas Feledés és örök emlékezet MOBI, olvas Feledés és örök emlékezet DOC, ingyenes Feledés és örök emlékezet AWZ, Download e-könyvet Feledés és örök emlékezet iPad , ingyenes Feledés és örök emlékezet DJVU, Download Feledés és örök emlékezet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feledés és örök emlékezet DVD, olvas Feledés és örök emlékezet TXT, Book Feledés és örök emlékezet letöltések DJVU, Feledés és örök emlékezet letöltések könyvet ingyenes, Feledés és örök emlékezet letöltések könyvet pdf ingyenes, Feledés és örök emlékezet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feledés és örök emlékezet pdf ingyenes, Feledés és örök emlékezet letöltések könyvet epub ingyenes, Feledés és örök emlékezet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply