Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz


A szerb nyelvből vizsgázók és tanáraik eddig azzal a problémával szembesültek, hogy az alapfokú szóbeli nyelvvizsgára nincsen semmilyen, a vizsgán előforduló feladattípusokat tartalmazó könyv. A könyvem megírása ezt a hiányt szeretné pótolni.

Egy olyan könyvet szerettem volna a szerb nyelv és kultúra iránt érdeklődőknek létrehozni, ami tükrözi a sajátos déli temperamentumot, a humorukat és az élethez való hozzáállásukat. Remélem, így élvezetesebbé és könnyebbé tettem a tanulást.

A feladatok 20, az alapfokú nyelvvizsgán kötelező témakört dolgoznak fel kérdésekkel, válaszokkal és szituációkkal. Igyekeztem a tankönyvek többségéből már elsajátítható alapszókincset, kifejezéseket, mondat felépítéseket tovább gazdagítani a vizsgára szükséges, de az ilyen könyvekben ritkábban, vagy egyáltalán nem előforduló nyelvi anyaggal. A társalgásoknál, a szituációknál és a képleírásoknál arra törekedtem, hogy azok kiegészítsék egymást, vagyis, hogy ne ismételjem a kifejezéseket, mondattípusokat és szavakat.

A szerb – magyar szótáron kívül, a könyv tartalmazza a magyar – szerb szótárt is. Ez a szerb nyelvvizsgára készülők számára hasznosnak bizonyul majd.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639640115
  Language:
  HUNGARIAN – SERBIAN
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2170932 / 1040705  TAGS:
  Online Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz ebook, könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz FB2, Download Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz PDF , Download Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz MOBI, Online Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz könyvet, ingyenes letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz IPhone, Online könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz PDF, ingyenes Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz DJVU, ingyenes letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz TXT, letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz RTF, Online Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz FB2 , e-könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések TXT, ingyenes Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések könyvet, e-könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz download MOBI, letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz IPad, olvas Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz MOBI, olvas Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz DOC, ingyenes Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz AWZ, Download e-könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz iPad , ingyenes Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz DJVU, Download Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz DVD, olvas Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz TXT, Book Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések DJVU, Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések könyvet ingyenes, Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz pdf ingyenes, Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz letöltések könyvet epub ingyenes, Feladatgyűjtemény az alapfokú szóbeli szerb nyelvvizsgákhoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply