Fel a fejjel


Egyszer fenn, egyszer lenn – tartja a mondás, melynek igazságát saját életünkben mi is számtalanszor megtapasztalhattuk már. Életünk egy-egy hullámvölgyében azonban mégis hajlamosak vagyunk elbizonytalanodni és feladni álmainkat, ha nem vagyunk képesek hittel és kitartással “megfinanszírozni” az eléréséig szükséges időt. Zig Ziglar könyvének valódi életünkből vett, ám korántsem hétköznapi történetei – az álmok elérése kapcsán – az alapvető emberi értékeket járják körbe. A népszerű szerző csupa olyan tanulságos, felemelő, itt-ott egészen meglepő történetet gyűjtött egy csokorba, amelyeken átsüt emberi értékeinkbe vetett hite.


Arról szólnak ezek az egyszerű történetek, hogy milyen hatással lehetünk saját életünkre és másokéra, ha olyan vezérelveket követünk, mint hit, kitartás, erőfeszítések, odaadással végzett munka és mások szolgálata. A történetek, a hozzájuk fűzött bölcs gondolatok és “humormorzsák” túl azon, hogy életünk nehéz időszakaiban biztatást adhatnak a továbblépéshez, mindenkor szórakoztató és lelkesítő olvasmányt jelenthetnek, és – a könyv ajánlásához hűen – megadhatják az olvasónak a mindennapi ösztönzést álmai valóra váltásához.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fel a fejjel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fel a fejjel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  132
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789639447998
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122986 / 1021108
  Translator:


  TAGS:
  Online Fel a fejjel ebook, könyvet Fel a fejjel FB2, Download Fel a fejjel PDF , Download Fel a fejjel MOBI, Online Fel a fejjel könyvet, ingyenes letöltések Fel a fejjel IPhone, Online könyvet Fel a fejjel PDF, ingyenes Fel a fejjel DJVU, ingyenes letöltések Fel a fejjel TXT, letöltések Fel a fejjel RTF, Online Fel a fejjel FB2 , e-könyvet Fel a fejjel letöltések TXT, ingyenes Fel a fejjel letöltések könyvet, e-könyvet Fel a fejjel download MOBI, letöltések Fel a fejjel IPad, olvas Fel a fejjel MOBI, olvas Fel a fejjel DOC, ingyenes Fel a fejjel AWZ, Download e-könyvet Fel a fejjel iPad , ingyenes Fel a fejjel DJVU, Download Fel a fejjel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fel a fejjel DVD, olvas Fel a fejjel TXT, Book Fel a fejjel letöltések DJVU, Fel a fejjel letöltések könyvet ingyenes, Fel a fejjel letöltések könyvet pdf ingyenes, Fel a fejjel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fel a fejjel pdf ingyenes, Fel a fejjel letöltések könyvet epub ingyenes, Fel a fejjel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply