Feketebőrű Otelló

Ben Blushi - Feketebőrű Otelló

""A sivatagban azonban másképp viselkedett volna. Ha a sivatagban valaki azt állította volna, hogy az édesapja gyáva, Otelló megveri az illetőt; ha valaki azt állította volna, hogy látta a húgát meztelenül, Otelló megvakítja az illetőt; és ha valaki azt állította volna, hogy az édesapja nem Otelló nagyapjának a gyermeke, azt az illetőt minden bizonnyal megöli. De Otelló maga mögött, a sivatagban hagyta szeretteit, a pusztításra irányuló indíttatásaival együtt. Velencében rátalált egy családra, és motivációt is lelt arra, hogy elfogadja a családot olyannak, amilyen."

A kortárs albán író, Ben Blushi regénye a 14. századi Velencébe és Vlorába, a rabszolga-kereskedelem és a török hódítás korába viszi az olvasót. Főszereplője a fekete bőrű kisfiú, aki – miután megvásárolt rabszolgaként a Contarini családhoz kerül – a legkisebb lánytól megkapja az Otelló nevet. Hiába szeretne azonban beilleszkedni ebbe a családba vagy új környezetébe, bőrének színe már eleve meghatározza sorsát. Férfivá válását a körülötte erőteljesen jelenlévő előítéletek és bizarr szokások befolyásolják. Valamennyi lépését a babona és a mágia bűvköre veszi körül. Hiába villan fel egy rövid időre a minden előítéletet elsöprő szerelem és a boldog jövő ígérete, ez a történet nem éppen úgy alakul, ahogyan előre elképzelnénk… "
A Könyv Magyarul!


Letöltések Feketebőrű Otelló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feketebőrű Otelló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  428 gr
  ISBN:
  9789632637396
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708722 / 1170496  TAGS:
  Online Feketebőrű Otelló ebook, könyvet Feketebőrű Otelló FB2, Download Feketebőrű Otelló PDF , Download Feketebőrű Otelló MOBI, Online Feketebőrű Otelló könyvet, ingyenes letöltések Feketebőrű Otelló IPhone, Online könyvet Feketebőrű Otelló PDF, ingyenes Feketebőrű Otelló DJVU, ingyenes letöltések Feketebőrű Otelló TXT, letöltések Feketebőrű Otelló RTF, Online Feketebőrű Otelló FB2 , e-könyvet Feketebőrű Otelló letöltések TXT, ingyenes Feketebőrű Otelló letöltések könyvet, e-könyvet Feketebőrű Otelló download MOBI, letöltések Feketebőrű Otelló IPad, olvas Feketebőrű Otelló MOBI, olvas Feketebőrű Otelló DOC, ingyenes Feketebőrű Otelló AWZ, Download e-könyvet Feketebőrű Otelló iPad , ingyenes Feketebőrű Otelló DJVU, Download Feketebőrű Otelló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feketebőrű Otelló DVD, olvas Feketebőrű Otelló TXT, Book Feketebőrű Otelló letöltések DJVU, Feketebőrű Otelló letöltések könyvet ingyenes, Feketebőrű Otelló letöltések könyvet pdf ingyenes, Feketebőrű Otelló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feketebőrű Otelló pdf ingyenes, Feketebőrű Otelló letöltések könyvet epub ingyenes, Feketebőrű Otelló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply