Fehér foltok a Balkánon

Schütz István - Fehér foltok a Balkánon

A témában úttörőként megjelenő könyv elsősorban a román (vlak) és az albán nyelv és nép eredetéről szól, de velük kapcsolatban széles körű ismereteket közöl az illír, a trák, a dardán és a macedón népekről és nyelvekről, és kitér a dákóromán mítoszra is.
Bőséges összehasonlító adatokkal szemlélteti a térség nyelveinek és néprajzának rokon vonásait, háttérként pedig összefoglalja a Balkán-félsziget történelmét az újkőkortól az oszmán-török megjelenéséig. Irodalomjegyzék segíti a részletesebb tájékozódást, a hatalmi viszonyok változását pedig tizenhét térkép mutatja be.
A kötetet név- és helynévmutató, valamint angol, francia és német nyelvű összefoglalás zárja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fehér foltok a Balkánon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fehér foltok a Balkánon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789635064724
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2113533 / 1057602
  Format:


  TAGS:
  Online Fehér foltok a Balkánon ebook, könyvet Fehér foltok a Balkánon FB2, Download Fehér foltok a Balkánon PDF , Download Fehér foltok a Balkánon MOBI, Online Fehér foltok a Balkánon könyvet, ingyenes letöltések Fehér foltok a Balkánon IPhone, Online könyvet Fehér foltok a Balkánon PDF, ingyenes Fehér foltok a Balkánon DJVU, ingyenes letöltések Fehér foltok a Balkánon TXT, letöltések Fehér foltok a Balkánon RTF, Online Fehér foltok a Balkánon FB2 , e-könyvet Fehér foltok a Balkánon letöltések TXT, ingyenes Fehér foltok a Balkánon letöltések könyvet, e-könyvet Fehér foltok a Balkánon download MOBI, letöltések Fehér foltok a Balkánon IPad, olvas Fehér foltok a Balkánon MOBI, olvas Fehér foltok a Balkánon DOC, ingyenes Fehér foltok a Balkánon AWZ, Download e-könyvet Fehér foltok a Balkánon iPad , ingyenes Fehér foltok a Balkánon DJVU, Download Fehér foltok a Balkánon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fehér foltok a Balkánon DVD, olvas Fehér foltok a Balkánon TXT, Book Fehér foltok a Balkánon letöltések DJVU, Fehér foltok a Balkánon letöltések könyvet ingyenes, Fehér foltok a Balkánon letöltések könyvet pdf ingyenes, Fehér foltok a Balkánon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fehér foltok a Balkánon pdf ingyenes, Fehér foltok a Balkánon letöltések könyvet epub ingyenes, Fehér foltok a Balkánon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply