Fegyencedzés

Paul "Coach" Wade - Fegyencedzés

Ha komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz.

Mindannyian ismerjük a bibliai mondást: A lélek ugyan készséges, de a test gyönge. Mindez talán fokozottan igaz a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra.

Vajon mi lehet a titka annak, hogy a test meghajoljon a lélek akarata előtt? Mindenekelőtt a rendszeresség. Az erőedzés kíméletlen világában ez azt jelenti, hogy a lehető legpontosabb számon kell tartanod a céljaidat, és nyomon kell követned a fejlődésedet. Vagyis ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz. A hanyagság, az esetlegesség, a lustaság és a rendszertelenség a legjobb szándékainkat is keresztülhúzzák, és romba döntik a fizikai erőről szőtt álmainkat. Ezzel az edzésnaplóval most egy olyan eszközt kapsz kézhez, amivel végre elűzheted a testedet béklyóban tartó démonokat!

A siker másik titka az ihlet. Paul Wade, a nagysikerű Fegyencedzés-könyvek írója ezúttal egy olyan edzésnaplóval állt elő, amely nem csupán briliáns ötleteket nyújt az egyre magasabb célokat kitűző edzéstervekhez és a napló vezetéséhez, de számtalan tanulságos példával és történettel is szolgál mindazok számára, akik komoly eredményeket szeretnének elérni az erőedzések terén.

Ez a legelső olyan edzésnapló, amely kifejezetten a saját testsúllyal végzett edzésekhez alkalmazkodik. Más hasonló kiadványokban a megmozgatott súlyzók tömegét, a különféle gépeket és egyéb felszereléseket kell feltüntetni, az edzés közben mért pulzusszámról és a beszedett vitaminokról már nem is beszélve. Ebben a naplóban nem fogsz ilyesfajta dolgokkal találkozni. Ide kizárólag a tiszta, hamisítatlan, kemény, testsúlyos edzések gyakorlatait kell felvezetni. És mint ilyen, bármelyik saját testsúllyal végzett testedzéshez felhasználható.

A rendszeresség és az ihlet dolgában tehát nagy segítségedre lesz ez a könyv de a többi már rajtad múlik!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fegyencedzés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fegyencedzés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  478 gr
  ISBN:
  9786155235566
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237125 / 1091913
  Translator:


  TAGS:
  Online Fegyencedzés ebook, könyvet Fegyencedzés FB2, Download Fegyencedzés PDF , Download Fegyencedzés MOBI, Online Fegyencedzés könyvet, ingyenes letöltések Fegyencedzés IPhone, Online könyvet Fegyencedzés PDF, ingyenes Fegyencedzés DJVU, ingyenes letöltések Fegyencedzés TXT, letöltések Fegyencedzés RTF, Online Fegyencedzés FB2 , e-könyvet Fegyencedzés letöltések TXT, ingyenes Fegyencedzés letöltések könyvet, e-könyvet Fegyencedzés download MOBI, letöltések Fegyencedzés IPad, olvas Fegyencedzés MOBI, olvas Fegyencedzés DOC, ingyenes Fegyencedzés AWZ, Download e-könyvet Fegyencedzés iPad , ingyenes Fegyencedzés DJVU, Download Fegyencedzés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fegyencedzés DVD, olvas Fegyencedzés TXT, Book Fegyencedzés letöltések DJVU, Fegyencedzés letöltések könyvet ingyenes, Fegyencedzés letöltések könyvet pdf ingyenes, Fegyencedzés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fegyencedzés pdf ingyenes, Fegyencedzés letöltések könyvet epub ingyenes, Fegyencedzés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply