Fedezd fel nőiséged erejét


A lelki lemeztelenedés szent útmutatója.

Amikor a képzelőerőt a szeretet szolgálatába állítjuk, visszanyerjük egyik leghatékonyabb spirituális eszközünket. A képzeletet használjuk, mint gyerekkorunkban, hogy emlékeztessük magunkat: soha nem vagyunk egyedül, bármire képesek vagyunk, és a csodák a mindennapi élet részét képezik. Ha engedjük, hogy szeretet vegyen körül bennünket, az élet átitatódik misztikummal, és spirituálisan megtelik azokkal a csodás lényekkel és boldog végkifejletekkel, amelyekre mindig is vágytunk.

Mivel a világ vallásainak liturgiáját és lelki gyakorlatait férfiak alkották, Meggan Watterson küldetésének tekintette, hogy feltárja a hagyományos vallás rejtett történeteit, a nők történeteit. Világkörüli zarándoklata során azonban nemcsak az Isteni Nőiség sok-sok történetével és képével lett gazdagabb, hanem saját spirituális hangját is megismerte, azt a hangot, amelyet évek óta a félelem és a kétely fátyla takart.
Meggan szerint a spiritualitás nem azt jelenti, hogy új dolgokat tanulunk meg, hanem inkább azt, hogy visszaemlékszünk arra, amit mindig is tudtunk. Olyan folyamat, amelyben levetkőzünk magunkról mindent, amíg végül csak az marad, ami hiteles számunkra. A spirituális meztelenség azt jelenti, hogy van bátorságunk nyitottnak lenni az igazságra, hogy kik is vagyunk kifogások és mentegetőzések nélkül, és hogy ítélkezés és szégyenérzet nélkül feltárjuk magunkat. A könyv lényegében lelkünk feltárásának használati útmutatója.

Csatlakozz te is Megganhoz, aki szenvedéllyel és humorral, költőien és nyers őszinteséggel tárja eléd azt a megoldást, amelyet a vallás nem ad meg: hogy hogyan lebbentheted fel saját félelmed és önbizalomhiányod fátylát, hogy megtaláld a benned élő Istenséget.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fedezd fel nőiséged erejét ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fedezd fel nőiséged erejét ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789635291823
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2480968 / 1096239
  Translator:


  TAGS:
  Online Fedezd fel nőiséged erejét ebook, könyvet Fedezd fel nőiséged erejét FB2, Download Fedezd fel nőiséged erejét PDF , Download Fedezd fel nőiséged erejét MOBI, Online Fedezd fel nőiséged erejét könyvet, ingyenes letöltések Fedezd fel nőiséged erejét IPhone, Online könyvet Fedezd fel nőiséged erejét PDF, ingyenes Fedezd fel nőiséged erejét DJVU, ingyenes letöltések Fedezd fel nőiséged erejét TXT, letöltések Fedezd fel nőiséged erejét RTF, Online Fedezd fel nőiséged erejét FB2 , e-könyvet Fedezd fel nőiséged erejét letöltések TXT, ingyenes Fedezd fel nőiséged erejét letöltések könyvet, e-könyvet Fedezd fel nőiséged erejét download MOBI, letöltések Fedezd fel nőiséged erejét IPad, olvas Fedezd fel nőiséged erejét MOBI, olvas Fedezd fel nőiséged erejét DOC, ingyenes Fedezd fel nőiséged erejét AWZ, Download e-könyvet Fedezd fel nőiséged erejét iPad , ingyenes Fedezd fel nőiséged erejét DJVU, Download Fedezd fel nőiséged erejét e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fedezd fel nőiséged erejét DVD, olvas Fedezd fel nőiséged erejét TXT, Book Fedezd fel nőiséged erejét letöltések DJVU, Fedezd fel nőiséged erejét letöltések könyvet ingyenes, Fedezd fel nőiséged erejét letöltések könyvet pdf ingyenes, Fedezd fel nőiséged erejét pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fedezd fel nőiséged erejét pdf ingyenes, Fedezd fel nőiséged erejét letöltések könyvet epub ingyenes, Fedezd fel nőiséged erejét ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply