Fecskék, őzek, farkasok

Áprily Lajos - Fecskék, őzek, farkasok

Minden gyerek, de még a felnőttek nagy része is szeret állatkertbe járni. Miért? Mert az állatokat figyelni, játékaikon elszórakozni, természetüket megismerni nagy-nagy gyönyörűség. Hát még megismerni és megfigyelni őket igazi környezetükben, a szabad természet ölén! Áprily Lajos ötven történetet mond el ebben a könyvben az állatokról. Nem képzeletszülte történetek ezek, nincsenek is úgy csattanósan megformálva, kikerekítve, mint az elgondolt történetek. Nem, a Fecskék, őzek, farkasok kötet minden egyes írása eleven élményen alapul, valódi megfigyelésen és megtörtént eseményen. Áprily Lajos arról vall bennük, hogy látta ő a legkülönbözőbb fajta állatokat, természetesen nemcsak fecskéket, őzeket és farkasokat, hanem az erdők és mezők legkülönbözőbb lakóit. Hogy találkozott velük, hogy figyelte meg őket, és miért gyönyörködött bennük. De az állatok világán túl a könyv vallomásos hangja másról is szól. A személyiség különös varázsának melegségével tárja elénk Áprily Lajosnak, a kitűnő költőnek gazdag érzésvilágát, s mond el nem egy hiteles adatot az életéből. A változatos állatkalandok során megismerjük és megszeretjük a mélyen humanista költőt, akitől mindnyájan megtanulhatjuk, hogy kell testvériesen szeretni az állatokat, s hogy jó gyönyörködni megkapó, színes jelenlétükben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fecskék, őzek, farkasok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fecskék, őzek, farkasok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  158
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1965
  Commodity code:
  6122543 / 5122135  TAGS:
  Online Fecskék, őzek, farkasok ebook, könyvet Fecskék, őzek, farkasok FB2, Download Fecskék, őzek, farkasok PDF , Download Fecskék, őzek, farkasok MOBI, Online Fecskék, őzek, farkasok könyvet, ingyenes letöltések Fecskék, őzek, farkasok IPhone, Online könyvet Fecskék, őzek, farkasok PDF, ingyenes Fecskék, őzek, farkasok DJVU, ingyenes letöltések Fecskék, őzek, farkasok TXT, letöltések Fecskék, őzek, farkasok RTF, Online Fecskék, őzek, farkasok FB2 , e-könyvet Fecskék, őzek, farkasok letöltések TXT, ingyenes Fecskék, őzek, farkasok letöltések könyvet, e-könyvet Fecskék, őzek, farkasok download MOBI, letöltések Fecskék, őzek, farkasok IPad, olvas Fecskék, őzek, farkasok MOBI, olvas Fecskék, őzek, farkasok DOC, ingyenes Fecskék, őzek, farkasok AWZ, Download e-könyvet Fecskék, őzek, farkasok iPad , ingyenes Fecskék, őzek, farkasok DJVU, Download Fecskék, őzek, farkasok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fecskék, őzek, farkasok DVD, olvas Fecskék, őzek, farkasok TXT, Book Fecskék, őzek, farkasok letöltések DJVU, Fecskék, őzek, farkasok letöltések könyvet ingyenes, Fecskék, őzek, farkasok letöltések könyvet pdf ingyenes, Fecskék, őzek, farkasok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fecskék, őzek, farkasok pdf ingyenes, Fecskék, őzek, farkasok letöltések könyvet epub ingyenes, Fecskék, őzek, farkasok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply