Fecske utca 12.


Hogy milyen izgalmas lehet egy tízemeletes tömbházban az élet, csak az tudja igazán, aki ilyen helyen nő fel és az is, aki elolvassa Gál Andrea Fecske utca 12. című könyvét. Huba és Fülöp másodikos gyerekek, jó barátok, ugyanazon a lakótelepen laknak, és ugyanabba az iskolába járnak. Az erdélyi városkának ebben a szegletében a két barát teljesen kiismeri magát: tudják, hogy kihez kell fordulni, ha az építőtelepen talált és otthon rejtegetett Kismacseknek sürgősen ennivalóra van szüksége, és azt is tudják, kit kérdezzenek arról, hogy hol találhatják meg a legjobb gyermekkönyvet. Fülöphöz képest Huba védettebb világban él, amelyben a szülők szerető-furfangos módon igazítják útba, Fülöpöt viszont az év nagy részében a nagymamája neveli: szülei külföldön dolgoznak. A kissé hallgatag, megfontoltabb Huba és a szószátyár, romantikus alkatú Fülöp barátságát még Vilmika, a negyedikes szépség Fülöp titkos szerelme színre lépése sem kezdi ki. A közös játéknak, tanulásnak, világra eszmélésnek, egyszóval a barátságuknak köszönhetik, hogy a vakáció előtt ők nyerik meg az osztály páros vetélkedőjének a díját: övék lesz a nyárra a bűvös roller.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fecske utca 12. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fecske utca 12. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  76
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  288 gr
  ISBN:
  9789731651354
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682730 / 1158013  TAGS:
  Online Fecske utca 12. ebook, könyvet Fecske utca 12. FB2, Download Fecske utca 12. PDF , Download Fecske utca 12. MOBI, Online Fecske utca 12. könyvet, ingyenes letöltések Fecske utca 12. IPhone, Online könyvet Fecske utca 12. PDF, ingyenes Fecske utca 12. DJVU, ingyenes letöltések Fecske utca 12. TXT, letöltések Fecske utca 12. RTF, Online Fecske utca 12. FB2 , e-könyvet Fecske utca 12. letöltések TXT, ingyenes Fecske utca 12. letöltések könyvet, e-könyvet Fecske utca 12. download MOBI, letöltések Fecske utca 12. IPad, olvas Fecske utca 12. MOBI, olvas Fecske utca 12. DOC, ingyenes Fecske utca 12. AWZ, Download e-könyvet Fecske utca 12. iPad , ingyenes Fecske utca 12. DJVU, Download Fecske utca 12. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fecske utca 12. DVD, olvas Fecske utca 12. TXT, Book Fecske utca 12. letöltések DJVU, Fecske utca 12. letöltések könyvet ingyenes, Fecske utca 12. letöltések könyvet pdf ingyenes, Fecske utca 12. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fecske utca 12. pdf ingyenes, Fecske utca 12. letöltések könyvet epub ingyenes, Fecske utca 12. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply