Farkastorok

Telkes Margit - Farkastorok

Terke, a vidéki lány örömmel fogadja el egy orvosházaspár Budapestre szóló meghívását. Kitaníttatnak, férjhez megyek, meggazdagodom… gondolja magában, és kinyílik előtte a világ. Az élettől lehetőséget kap, hogy lehessen valaki.
Lehetőség az, ha az embert cselédként kezelik új otthonában? Ha háta mögött számolják, hány kockacukrot fogyasztott? Ha hálószobájának kinevezett raktárban egymást váltják doktorok, doktornék, számítók és iszákosok, ha gyermekének apja ezresekért cserébe hallgattatja el, ha éppen új szeretőt hoz a házhoz?
Lehetünk-e boldogok, ha pusztán a cél vezérel, de közben nem éljük meg a mát? Az örömteli pillanatokon éppúgy átsiklunk, mint a kellemetlen és fájó megrázkódtatásokon. Közben elfelejtünk élni, felelősséget vállalni, és ami a legfontosabb: szeretni…
Terke egyvalamivel nem számolt, amikor az életét tervezte. Magával az élettel…

Telkes Margit orvos író 1937-ben született Budapesten. l961-től gyermekgyógyászként Balassagyarmaton, majd Budapesten a Sportkórházban, végül 25 éven át Rákospalotán gyógyított. A Magyar Író Akadémián Márton László, Kukorelly Endre, majd Bódis Kriszta tanítványa.

Telkes Margit sokat tud a testről, a test esendőségén át pedig sokat a lélek esetlegességéről és a szellem gőgjéről is. Íróként fölfedezte a kevésben, a kicsiben, a töredékben, a hétköznapiban, az emberi tekintetben, a kéz rezdülésében, a megszokottban, vagy éppen a szokatlanban, a perifériára sodródottban, a taszítóan másban, a részletben, az egyszerűben, a fragmentumban a teljesség és a megismerés lehetőségét.
Bódis Kriszta
A Könyv Magyarul!


Letöltések Farkastorok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Farkastorok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9786155068171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2500407 / 1115672  TAGS:
  Online Farkastorok ebook, könyvet Farkastorok FB2, Download Farkastorok PDF , Download Farkastorok MOBI, Online Farkastorok könyvet, ingyenes letöltések Farkastorok IPhone, Online könyvet Farkastorok PDF, ingyenes Farkastorok DJVU, ingyenes letöltések Farkastorok TXT, letöltések Farkastorok RTF, Online Farkastorok FB2 , e-könyvet Farkastorok letöltések TXT, ingyenes Farkastorok letöltések könyvet, e-könyvet Farkastorok download MOBI, letöltések Farkastorok IPad, olvas Farkastorok MOBI, olvas Farkastorok DOC, ingyenes Farkastorok AWZ, Download e-könyvet Farkastorok iPad , ingyenes Farkastorok DJVU, Download Farkastorok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Farkastorok DVD, olvas Farkastorok TXT, Book Farkastorok letöltések DJVU, Farkastorok letöltések könyvet ingyenes, Farkastorok letöltések könyvet pdf ingyenes, Farkastorok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Farkastorok pdf ingyenes, Farkastorok letöltések könyvet epub ingyenes, Farkastorok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply