Fáraó a XX. században

Kereszty András - Fáraó a XX. században

Szadat nem hitt a merényletben. életem egyetlen perccel sem lesz rövidebb, mint ahogy Allah kimérte. Az egyiptomi nép nem ölt királyt, nem öli meg vezetőjét. A sok-sok szadati állandó fordulat közül ez a kettő is szüntelenül visszatért beszédeiben, nyilatkozataiban. És gondolkodásában. Igen, Szadat hitt önmagának. Volt alkalmam figyelni, hogyan bontakozik ki, ölt testet beszédről beszédre egy-egy gondolata. Hogyan nyeri el a kinyilatkoztatás végső, jelszószerűen kerek formáját. Hogyan győzte meg szinte önmagát az elnök s akkora már fellebbezhetetlenül heteken át tartó, szinte már önszuggesztiószerű ismételgetéssel saját igazáról
Megpróbálom összerakni a merénylet kockáit. Megáll a teherautó. Három katona a dísztribün felé fordítja fegyverét, a negyedik leszáll, gránáttal a kezében, és a páholyhoz fut. Az elnök úgy gondolta, a katonák köszönteni jönnek őt mondta Mubárak.
Az elnök felállt, hogy visszatisztelegjen a merénylőknek.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Fáraó a XX. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Fáraó a XX. században ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  10 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  209
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9632717988
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1982
  Árukód:


  TAGS:
  Online Fáraó a XX. században ebook, könyvet Fáraó a XX. században FB2, Download Fáraó a XX. században PDF , Download Fáraó a XX. században MOBI, Online Fáraó a XX. században könyvet, ingyenes letöltések Fáraó a XX. században IPhone, Online könyvet Fáraó a XX. században PDF, ingyenes Fáraó a XX. században DJVU, ingyenes letöltések Fáraó a XX. században TXT, letöltések Fáraó a XX. században RTF, Online Fáraó a XX. században FB2 , e-könyvet Fáraó a XX. században letöltések TXT, ingyenes Fáraó a XX. században letöltések könyvet, e-könyvet Fáraó a XX. században download MOBI, letöltések Fáraó a XX. században IPad, olvas Fáraó a XX. században MOBI, olvas Fáraó a XX. században DOC, ingyenes Fáraó a XX. században AWZ, Download e-könyvet Fáraó a XX. században iPad , ingyenes Fáraó a XX. században DJVU, Download Fáraó a XX. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fáraó a XX. században DVD, olvas Fáraó a XX. században TXT, Book Fáraó a XX. században letöltések DJVU, Fáraó a XX. században letöltések könyvet ingyenes, Fáraó a XX. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Fáraó a XX. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fáraó a XX. században pdf ingyenes, Fáraó a XX. században letöltések könyvet epub ingyenes, Fáraó a XX. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply