Fantom


"Egy ember története, aki szörnyű bűnökre ragadtatta magát, holott akkora szíve volt, hogy az egész világ belefért volna.
Hatalmas feszülés, szakadás, aztán béke és csönd: az elképedés, a hitetlenkedés néma hördülése. Kinyitottam a szemem, s láttam, hogy a bába arcából amely az imént még nekibuzdulástól rózsállott egyszerre kiszalad a vér, s a szobalányom, Simonette a szája elé kapja a kezét, úgy hátrál az ágytól.
Küszködve feljebb csúsztam a csatakos párnán, lenéztem a véres lepedőre, és megláttam, amit a többiek.
A bába tért magához elsőnek; odarepült, hogy a köldökzsinórt elvágja, bár reszkető kezével tartani is alig bírta az ollót.
Uram, irgalmazz motyogta, s ösztönösen keresztet vetett. Krisztus, kegyelmezz!
És megszületett
"A Könyv Magyarul!


Letöltések Fantom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fantom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  404
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789633991244
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2652473 / 1152655
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Fantom ebook, könyvet Fantom FB2, Download Fantom PDF , Download Fantom MOBI, Online Fantom könyvet, ingyenes letöltések Fantom IPhone, Online könyvet Fantom PDF, ingyenes Fantom DJVU, ingyenes letöltések Fantom TXT, letöltések Fantom RTF, Online Fantom FB2 , e-könyvet Fantom letöltések TXT, ingyenes Fantom letöltések könyvet, e-könyvet Fantom download MOBI, letöltések Fantom IPad, olvas Fantom MOBI, olvas Fantom DOC, ingyenes Fantom AWZ, Download e-könyvet Fantom iPad , ingyenes Fantom DJVU, Download Fantom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fantom DVD, olvas Fantom TXT, Book Fantom letöltések DJVU, Fantom letöltések könyvet ingyenes, Fantom letöltések könyvet pdf ingyenes, Fantom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fantom pdf ingyenes, Fantom letöltések könyvet epub ingyenes, Fantom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply