Fairy Oak I. – Az ikrek titka

Elisabetta Gnone - Fairy Oak I. - Az ikrek titka

Már vagy ezer éve mindig, amikor éjfélt üt az óra, varázslatos dolog történik Fairy Oak házaiban: parányi, fényes tündérek gyermekekről mesélnek a jóságos tekintetű boszorkáknak, akik izgatottan csüggnek minden szavukon. Különös ügye? Köztudott, hogy a tündérek és a boszorkányok ki nem állhatják a gyerekeket. Csakhogy mi Zöldlapályvölgyben járunk, Fairy Oak falujában, ahol a dolgok mindig is egy kissé másképp zajlottak…
Fairy Oak varázslatos, réges-régi falucska az időtlen idők rejtekén. Ha rá szeretnénk lelni, a skót felföldek és a normann szirtek között kellene kutatnunk, Bretagne egy virágszőnyegtől tarka völgyében, Írország zöld legelőin és az óceán tágas öbleiben. A falut varázsos és emberi lények lakják, akiket roppant nehéz megkülönböztetni egymástól: a tündérek, varázslók, boszorkák és közönséges lakosok olyan régóta élnek egymás szomszédságában a falu kőházaiban, hogy szinte már fel sem tűnnek nekik a másik furcsaságai. Sőt, ilyen sok idő után már mindannyian hasonlítanak is egy kicsit egymásra! Kivéve a tündéreket. Ők nagyon picikék, csodálatosan fényesek és… repülnek! A völgy varázslói és boszorkái azért hívják ide őket, hogy a falu kisfiúira és kislányaira vigyázzanak. Ezt a történetet éppen egy ilyen tündérke meséli el nekünk: Feli, az ikerlányok, Vanília és Pervinka dajkatündére.


EGY ÚJABB FANTASZTIKUS VILÁG A W.I.T.C.H. ALKOTÓITÓL!
CSAK ARRA VÁR, HOGY FELFEDEZD!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  347
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639708914
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2165186 / 1037950
  Series:


  TAGS:
  Online Fairy Oak I. – Az ikrek titka ebook, könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka FB2, Download Fairy Oak I. – Az ikrek titka PDF , Download Fairy Oak I. – Az ikrek titka MOBI, Online Fairy Oak I. – Az ikrek titka könyvet, ingyenes letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka IPhone, Online könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka PDF, ingyenes Fairy Oak I. – Az ikrek titka DJVU, ingyenes letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka TXT, letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka RTF, Online Fairy Oak I. – Az ikrek titka FB2 , e-könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések TXT, ingyenes Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések könyvet, e-könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka download MOBI, letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka IPad, olvas Fairy Oak I. – Az ikrek titka MOBI, olvas Fairy Oak I. – Az ikrek titka DOC, ingyenes Fairy Oak I. – Az ikrek titka AWZ, Download e-könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka iPad , ingyenes Fairy Oak I. – Az ikrek titka DJVU, Download Fairy Oak I. – Az ikrek titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fairy Oak I. – Az ikrek titka DVD, olvas Fairy Oak I. – Az ikrek titka TXT, Book Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések DJVU, Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések könyvet ingyenes, Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Fairy Oak I. – Az ikrek titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fairy Oak I. – Az ikrek titka pdf ingyenes, Fairy Oak I. – Az ikrek titka letöltések könyvet epub ingyenes, Fairy Oak I. – Az ikrek titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply