Fagyhalál


Sven Hassel, a háborús irodalom legismertebb élő képviselője 1917-ben született Dániában. A nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe, amellyel szinte az összes európai fronton megfordult és megjárta a poklot.
1941 ősze: Hitler katonái ostromot indítanak Moszkva ellen, de a várt villámsiker elmarad. Beköszönt a hideg évszak, és az átlag német gyalogos, akinek gyors hazamenetelt ígértek, téli hadviselésre alkalmatlan öltözékben és befagyott fegyverekkel nyomul előre, lassú, véres küzdelmek árán, melyet az orosz túlerővel szemben vív. A technikai fölény jelentőségét veszti, és a német közkatonák egy idő után nem remélik, hogy a Kreml hagymakupoláit valaha is megpillantják. Ismét találkozunk a Hassel-regények félvilági hőseivel, Portával, Picivel és a többiekkel, akik ezúttal a reménytelenül hosszúra nyúlt küzdelmet és az oroszországi fagyokat próbálják túlélni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fagyhalál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fagyhalál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789639910867
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227688 / 1082168
  Series:


  TAGS:
  Online Fagyhalál ebook, könyvet Fagyhalál FB2, Download Fagyhalál PDF , Download Fagyhalál MOBI, Online Fagyhalál könyvet, ingyenes letöltések Fagyhalál IPhone, Online könyvet Fagyhalál PDF, ingyenes Fagyhalál DJVU, ingyenes letöltések Fagyhalál TXT, letöltések Fagyhalál RTF, Online Fagyhalál FB2 , e-könyvet Fagyhalál letöltések TXT, ingyenes Fagyhalál letöltések könyvet, e-könyvet Fagyhalál download MOBI, letöltések Fagyhalál IPad, olvas Fagyhalál MOBI, olvas Fagyhalál DOC, ingyenes Fagyhalál AWZ, Download e-könyvet Fagyhalál iPad , ingyenes Fagyhalál DJVU, Download Fagyhalál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fagyhalál DVD, olvas Fagyhalál TXT, Book Fagyhalál letöltések DJVU, Fagyhalál letöltések könyvet ingyenes, Fagyhalál letöltések könyvet pdf ingyenes, Fagyhalál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fagyhalál pdf ingyenes, Fagyhalál letöltések könyvet epub ingyenes, Fagyhalál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply