Ezer harang


Tudta-e ön, hogy Rómában a harmincéves nőtlen férfiak hetven százaléka még a szülői házban él, de a nős férfiak negyvenhárom százaléka is legföljebb egy mérföldre lakik a mamától? Vagy gondolná-e, mi mindenre jó a misztikus becsben tartott római tojás?

A római születésű és neveltetésű amerikai szerző nem útikönyvet vagy útikalauzt írt, műve nem közvetlen turistacélokat szolgál. Inkább Itália és benne Róma szerelmeseihez szól: azokhoz, akik a felszín mögé akarnak nézni, és kíváncsiak (vagy ha nem, akkor kíváncsivá tehetők) Róma közlekedésére, kulináris kultúrájára, bürokráciájára vagy éppen temetkezési szokásaira. Romagnoli hitelességét növeli, hogy ősrómai létére egyszersmind turista is, aki évtizedek óta él Amerikában, és évente csak hetekre-hónapokra ruccan haza: fogékonyabb tehát a bizarr vagy éppen abszurd vonásokra, és semmit sem tekint természetesnek. Könyvét alapvetően mégis a római büszkeség itatja át, az az öntudat, amelynek lényegét körülbelül így fogalmazza meg egy római polgár: ide zarándokol az egész világ, miért vágyódnék hát máshová?

Romagnoli élvezetesen ír, stílusa szellemes, humoros, leírásaiba számos történelmi és mai anekdotát vegyít, és rendszeresen megszólaltatott szakértőit is kompetens és szakterületüket lelkesen szerető köztisztviselők, vállalkozók és tudósok közül toborozta. Aki nem ismeri még Rómát, tőle biztosan kedvet kap hozzá. Aki pedig ismeri, örömmel ismerhet rá megint.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ezer harang ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ezer harang ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  358
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789630781497
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2102654 / 1015535
  Fordító:


  TAGS:
  Online Ezer harang ebook, könyvet Ezer harang FB2, Download Ezer harang PDF , Download Ezer harang MOBI, Online Ezer harang könyvet, ingyenes letöltések Ezer harang IPhone, Online könyvet Ezer harang PDF, ingyenes Ezer harang DJVU, ingyenes letöltések Ezer harang TXT, letöltések Ezer harang RTF, Online Ezer harang FB2 , e-könyvet Ezer harang letöltések TXT, ingyenes Ezer harang letöltések könyvet, e-könyvet Ezer harang download MOBI, letöltések Ezer harang IPad, olvas Ezer harang MOBI, olvas Ezer harang DOC, ingyenes Ezer harang AWZ, Download e-könyvet Ezer harang iPad , ingyenes Ezer harang DJVU, Download Ezer harang e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ezer harang DVD, olvas Ezer harang TXT, Book Ezer harang letöltések DJVU, Ezer harang letöltések könyvet ingyenes, Ezer harang letöltések könyvet pdf ingyenes, Ezer harang pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ezer harang pdf ingyenes, Ezer harang letöltések könyvet epub ingyenes, Ezer harang ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply