Ezen egy éjszaka

Rejtő Jenő - Ezen egy éjszaka

"A regényben különlegesen nagy szerepet játszik a szerencse. A szerencse jön. Egy fiatalembert inzultál, leghirtelenebb horogütésével. Az illető elkábul. Nem tudja, hogy inzultus érte. Azt hiszi, ez a szerencse, amint mosolyog. A szerencse akkor mosolyog, ha simogat. Ha üt, akkor dühös, mint
egy öreg, morózus vadházastárs. Ilyenkor később átalakul balszerencsévé. A fiatalember, e regény hőse, sok tanulsággal, egy nagy átalakulással gazdagabban, több hatalmas csalódással szegényebben megváltozik a szerencse karmai között. Így igaz a közmondás: Mindenkit a saját szerencséje kovácsol!
És most a bevezetés:
A regény színhelye egy kabaréíró fantáziája. A fantázia tárgya, játéka, anyaga: maga a kabaré. Amikor a fantázia s az élet találkoznak, különösen eltorzul a valóság arca. Karikatúra születik a házasságukból.
Előrebocsátom: nem kulcsregényt írtam. Gondosan kerültem, hogy létező kabarét írjak meg. A kabaré hangja, humora, magánélete az, amihez a valóság illúzióját akartam adni regényemben. Szeretném elkerülni az olvasó esetleges tévedését a személyeket illetően, ezért a leghatározottabban kijelentem, hogy a regény alakjait nem a valóságból mintáztam. Ha valaki olvasás közben mégis azt hiszi, hogy egyik vagy másik regényalakban élő személyre ismer, úgy meg kell hogy mondjam, ez csak tévedés lehet, mert legfeljebb azt tartom tehetségesnek, hogy az általam kitalált regényalakra merészel hasonlítani valaki, amiért természetesen a felelősséget nem vállalhatom."A Könyv Magyarul!


Letöltések Ezen egy éjszaka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ezen egy éjszaka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  207
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  144 gr
  ISBN:
  9786155476358
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605717 / 1145726  TAGS:
  Online Ezen egy éjszaka ebook, könyvet Ezen egy éjszaka FB2, Download Ezen egy éjszaka PDF , Download Ezen egy éjszaka MOBI, Online Ezen egy éjszaka könyvet, ingyenes letöltések Ezen egy éjszaka IPhone, Online könyvet Ezen egy éjszaka PDF, ingyenes Ezen egy éjszaka DJVU, ingyenes letöltések Ezen egy éjszaka TXT, letöltések Ezen egy éjszaka RTF, Online Ezen egy éjszaka FB2 , e-könyvet Ezen egy éjszaka letöltések TXT, ingyenes Ezen egy éjszaka letöltések könyvet, e-könyvet Ezen egy éjszaka download MOBI, letöltések Ezen egy éjszaka IPad, olvas Ezen egy éjszaka MOBI, olvas Ezen egy éjszaka DOC, ingyenes Ezen egy éjszaka AWZ, Download e-könyvet Ezen egy éjszaka iPad , ingyenes Ezen egy éjszaka DJVU, Download Ezen egy éjszaka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ezen egy éjszaka DVD, olvas Ezen egy éjszaka TXT, Book Ezen egy éjszaka letöltések DJVU, Ezen egy éjszaka letöltések könyvet ingyenes, Ezen egy éjszaka letöltések könyvet pdf ingyenes, Ezen egy éjszaka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ezen egy éjszaka pdf ingyenes, Ezen egy éjszaka letöltések könyvet epub ingyenes, Ezen egy éjszaka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply