Ezek az ő neveik

Tommy Wieringa - Ezek az ő neveik

Ezek Izrael fiainak nevei így kezdődik a Kivonulás könyve. Tommy Wieringa komor, ugyanakkor lebilincselő regényében embercsempészek által a pusztába vetett menekültek bolyonganak a végtelen sztyeppén. Helyüket keresik, rést a falon, amelyen át besurranhatnak egy boldogabb világba.
Ám végül csak Mihajlopolba, a pusztaság peremén vegetáló, hajdan szebb napokat látott iparvárosba jutnak el, ahol elsőként a cinikus rendőrfőnökbe, Pontus Begbe botlanak.
A pusztai bolyongókban és az élete sivatagában tévelygő, saját zsidó származását kutató rendőrben sok a közös vonás mindnyájuknak át kell jutniuk a félelmeknek sövényén, hogy végre révbe érjenek.
Humorral, iróniával és szenvtelenségében is mély empátiával keresi a választ a súlyos kérdésekre: Kik vagyunk? Megválthatjuk-e saját életünket?
Tommy Wieringa (1967) holland író. Ez ideig tizenkét kötete jelent meg. Munkásságát számos díjjal jutalmazták, többek között az Ezek az ő neveik 2013-ban elnyerte a független holland könyvkiadók által adományozott, rangos Libris-díjat. Nemcsak hazájában, de külföldön is ismert szerző, műveit kiadták többek között angol, német, francia, svéd, cseh, lengyel, spanyol, héber és olasz fordításban. Magyarországon most jelenik meg először, rögtön két kötettel: az Ezek az ő neveik mellett legfrissebb, Szép, fiatal feleségem című regényével.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ezek az ő neveik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ezek az ő neveik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789633103968
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2603698 / 1145239
  Translator:


  TAGS:
  Online Ezek az ő neveik ebook, könyvet Ezek az ő neveik FB2, Download Ezek az ő neveik PDF , Download Ezek az ő neveik MOBI, Online Ezek az ő neveik könyvet, ingyenes letöltések Ezek az ő neveik IPhone, Online könyvet Ezek az ő neveik PDF, ingyenes Ezek az ő neveik DJVU, ingyenes letöltések Ezek az ő neveik TXT, letöltések Ezek az ő neveik RTF, Online Ezek az ő neveik FB2 , e-könyvet Ezek az ő neveik letöltések TXT, ingyenes Ezek az ő neveik letöltések könyvet, e-könyvet Ezek az ő neveik download MOBI, letöltések Ezek az ő neveik IPad, olvas Ezek az ő neveik MOBI, olvas Ezek az ő neveik DOC, ingyenes Ezek az ő neveik AWZ, Download e-könyvet Ezek az ő neveik iPad , ingyenes Ezek az ő neveik DJVU, Download Ezek az ő neveik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ezek az ő neveik DVD, olvas Ezek az ő neveik TXT, Book Ezek az ő neveik letöltések DJVU, Ezek az ő neveik letöltések könyvet ingyenes, Ezek az ő neveik letöltések könyvet pdf ingyenes, Ezek az ő neveik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ezek az ő neveik pdf ingyenes, Ezek az ő neveik letöltések könyvet epub ingyenes, Ezek az ő neveik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply