Extrém ételek

Bear Grylls - Extrém ételek

Manapság az emberek többségének ritkán kell messzebbre merészkedniük a helyi szupermarketnél, és elfintorodnak a gondolatra, hogy bogarakkal vagy hernyókkal táplálkozzanak. Pedig a természet bőségesen ellát minket, ha nem is éppen finom, de tápláló élelemmel – persze csak akkor, ha tudjuk, hol keressük.

Bear Grylls legújabb könyve számtalan hasznos tanáccsal szolgál az élelemgyűjtés technikáival, a természetben fellelhető – olykor bizarrnak tűnő – ennivalókkal, illetve azok elkészítésével kapcsolatban, de az olvasók azt is elsajátíthatják belőle, hogy miként lehet felismerni a veszélyes, egészségre ártalmas növényeket és állatokat.

A kötetben felsorolt élelemforrások nemegyszer különösnek, sőt egyenesen gyomorforgatónak tűnhetnek majd. Bear Grylls életét azonban számtalanszor megmentették, és egy nap lehet, hogy te is hálás leszel értük…

"Én már jó néhány extrém dolgot ettem életemben: élő tarantulákat, nyers kecskeherét, elefánttrágyát ami csak eszedbe jut. És ha az életed múlik rajta, te sem úszod meg: félre kell tenned az előítéleteidet, hogy megtölthesd a gyomrodat, és visszanyerd az erődet!"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Extrém ételek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Extrém ételek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155492563
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2638425 / 1149893
  Translator:


  TAGS:
  Online Extrém ételek ebook, könyvet Extrém ételek FB2, Download Extrém ételek PDF , Download Extrém ételek MOBI, Online Extrém ételek könyvet, ingyenes letöltések Extrém ételek IPhone, Online könyvet Extrém ételek PDF, ingyenes Extrém ételek DJVU, ingyenes letöltések Extrém ételek TXT, letöltések Extrém ételek RTF, Online Extrém ételek FB2 , e-könyvet Extrém ételek letöltések TXT, ingyenes Extrém ételek letöltések könyvet, e-könyvet Extrém ételek download MOBI, letöltések Extrém ételek IPad, olvas Extrém ételek MOBI, olvas Extrém ételek DOC, ingyenes Extrém ételek AWZ, Download e-könyvet Extrém ételek iPad , ingyenes Extrém ételek DJVU, Download Extrém ételek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Extrém ételek DVD, olvas Extrém ételek TXT, Book Extrém ételek letöltések DJVU, Extrém ételek letöltések könyvet ingyenes, Extrém ételek letöltések könyvet pdf ingyenes, Extrém ételek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Extrém ételek pdf ingyenes, Extrém ételek letöltések könyvet epub ingyenes, Extrém ételek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply