Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?


Manapság az emberek többségének ritkán kell messzebbre merészkedniük a helyi szupermarketnél, és elfintorodnak a gondolatra, hogy bogarakkal vagy hernyókkal táplálkozzanak. Pedig a természet bőségesen ellát minket, ha nem is éppen finom, de tápláló élelemmel – persze csak akkor, ha tudjuk, hol keressük.

Bear Grylls legújabb könyve számtalan hasznos tanáccsal szolgál az élelemgyűjtés technikáival, a természetben fellelhető – olykor bizarrnak tűnő – ennivalókkal, illetve azok elkészítésével kapcsolatban, de az olvasók azt is elsajátíthatják belőle, hogy miként lehet felismerni a veszélyes, egészségre ártalmas növényeket és állatokat.

A kötetben felsorolt élelemforrások nemegyszer különösnek, sőt egyenesen gyomorforgatónak tűnhetnek majd. Bear Grylls életét azonban számtalanszor megmentették, és egy nap lehet, hogy te is hálás leszel értük…

“Én már jó néhány extrém dolgot ettem életemben: élő tarantulákat, nyers kecskeherét, elefánttrágyát ami csak eszedbe jut. És ha az életed múlik rajta, te sem úszod meg: félre kell tenned az előítéleteidet, hogy megtölthesd a gyomrodat, és visszanyerd az erődet!”
A Könyv Magyarul!


Letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Jaffa Kiadó
  Number of Pages:
  272
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  0699000231196
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  SL#2104877119  TAGS:
  Online Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? ebook, könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? FB2, Download Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? PDF , Download Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? MOBI, Online Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? könyvet, ingyenes letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? IPhone, Online könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? PDF, ingyenes Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? DJVU, ingyenes letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? TXT, letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? RTF, Online Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? FB2 , e-könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések TXT, ingyenes Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések könyvet, e-könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? download MOBI, letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? IPad, olvas Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? MOBI, olvas Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? DOC, ingyenes Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? AWZ, Download e-könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? iPad , ingyenes Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? DJVU, Download Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? DVD, olvas Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? TXT, Book Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések DJVU, Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések könyvet ingyenes, Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések könyvet pdf ingyenes, Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? pdf ingyenes, Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? letöltések könyvet epub ingyenes, Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply