Existence 2. – A létezés titka

David Brin - Existence 2. - A létezés titka

A 21. század közepének megbolydult világa folyamatos változások színtere. A rohamléptekkel fejlődő technika még nyugodt körülmények között is sokszor próbára teszi a hétköznapi ember toleranciáját, hát még most! Az ember által előidézett természeti-környezeti katasztrófák miatt népvándorlások indultak be; az oly sokszor megálmodott mesterséges intelligenciák nemcsak hogy megszülettek, de kiharcolták maguk számára az emberekével megegyező jogokat; nincsenek többé titkok, a nap 24 órájában mindenki online van, az internet viselhetővé vált, ha szembejön egy ember az utcán, máris mindent tudunk róla.

Ebbe a kaleidoszkópszerű, futurisztikus kavargásba robban be a hír: egy űrbeli szemétszedő, az orbitális pályák takarítója talált valamit, egy tárgyat, mely nem természetes eredetű, ám nem is mi juttattuk fel oda. Vajon milyen üzenetet hordoz magában, és bármi legyen az, fölkészültünk-e a fogadására?

David Brin többszörös Hugo-díjas író, futurológus, asztrofizikus. Mint mindig, ezúttal is páratlan tudományos felkészültségről tesz tanúbizonyságot, melyet azonban nem habozik a történet szolgálatába állítani, hogy az olvasó egy percre se érezze regényét száraz értekezésnek. Korunk legégetőbb kérdéseire keresi a választ, legfrissebb, monumentális művében nem csupán ismert világunk határain belül.

Ez a regény tele van csodákkal és bölcsességgel egyszerre vibrálóan, húsbavágóan mai és kozmikus léptékű. Brin visszatért.

Stephen Baxter, az Időhajók szerzője

Brin nemcsak profi mesemondó, de egyben az egyik legfantáziadúsabb kortárs író. Ezt a könyvét sem szabad kihagyni.

Vernor Vinge, A szivárvány tövében szerzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Existence 2. – A létezés titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Existence 2. – A létezés titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155158797
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586142 / 1141923
  Series:


  TAGS:
  Online Existence 2. – A létezés titka ebook, könyvet Existence 2. – A létezés titka FB2, Download Existence 2. – A létezés titka PDF , Download Existence 2. – A létezés titka MOBI, Online Existence 2. – A létezés titka könyvet, ingyenes letöltések Existence 2. – A létezés titka IPhone, Online könyvet Existence 2. – A létezés titka PDF, ingyenes Existence 2. – A létezés titka DJVU, ingyenes letöltések Existence 2. – A létezés titka TXT, letöltések Existence 2. – A létezés titka RTF, Online Existence 2. – A létezés titka FB2 , e-könyvet Existence 2. – A létezés titka letöltések TXT, ingyenes Existence 2. – A létezés titka letöltések könyvet, e-könyvet Existence 2. – A létezés titka download MOBI, letöltések Existence 2. – A létezés titka IPad, olvas Existence 2. – A létezés titka MOBI, olvas Existence 2. – A létezés titka DOC, ingyenes Existence 2. – A létezés titka AWZ, Download e-könyvet Existence 2. – A létezés titka iPad , ingyenes Existence 2. – A létezés titka DJVU, Download Existence 2. – A létezés titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Existence 2. – A létezés titka DVD, olvas Existence 2. – A létezés titka TXT, Book Existence 2. – A létezés titka letöltések DJVU, Existence 2. – A létezés titka letöltések könyvet ingyenes, Existence 2. – A létezés titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Existence 2. – A létezés titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Existence 2. – A létezés titka pdf ingyenes, Existence 2. – A létezés titka letöltések könyvet epub ingyenes, Existence 2. – A létezés titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply