Excellencián innen és túl…

Kázmér Zsigmond - Excellencián innen és túl...

Izgalmas beszámolót vehet a kezébe az olvasó. Hogyan készítették fel a diplomata jelölteket az 50-es évek elején a külszolgálatra, milyen sikamlós vagy éppen botrányos helyzetek adódtak a munka során, hogyan születtek a diplomáciai – gyakran rejtjeles – jelentések? A szerző az úti- és politikai élmények mellett kitér arra is, hogy milyen csapdái lehetnek az alkoholfogyasztásnak, az alkalmi hölgyismerősöknek, de olvashatunk a diplomáciai rangokról és kinevezésekről éppúgy, mint Magyarország elszalasztott üzleti lehetőségeiről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Excellencián innen és túl… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Excellencián innen és túl… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789638623720
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2113450 / 1058475  TAGS:
  Online Excellencián innen és túl… ebook, könyvet Excellencián innen és túl… FB2, Download Excellencián innen és túl… PDF , Download Excellencián innen és túl… MOBI, Online Excellencián innen és túl… könyvet, ingyenes letöltések Excellencián innen és túl… IPhone, Online könyvet Excellencián innen és túl… PDF, ingyenes Excellencián innen és túl… DJVU, ingyenes letöltések Excellencián innen és túl… TXT, letöltések Excellencián innen és túl… RTF, Online Excellencián innen és túl… FB2 , e-könyvet Excellencián innen és túl… letöltések TXT, ingyenes Excellencián innen és túl… letöltések könyvet, e-könyvet Excellencián innen és túl… download MOBI, letöltések Excellencián innen és túl… IPad, olvas Excellencián innen és túl… MOBI, olvas Excellencián innen és túl… DOC, ingyenes Excellencián innen és túl… AWZ, Download e-könyvet Excellencián innen és túl… iPad , ingyenes Excellencián innen és túl… DJVU, Download Excellencián innen és túl… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Excellencián innen és túl… DVD, olvas Excellencián innen és túl… TXT, Book Excellencián innen és túl… letöltések DJVU, Excellencián innen és túl… letöltések könyvet ingyenes, Excellencián innen és túl… letöltések könyvet pdf ingyenes, Excellencián innen és túl… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Excellencián innen és túl… pdf ingyenes, Excellencián innen és túl… letöltések könyvet epub ingyenes, Excellencián innen és túl… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply