Excalibur


Arthur, a hős: I. könyv. Megszületett egy hős. Egy kard a bajnokának fogja választani. Egy varázsló meg fogja menteni.
Arthurt, az árva csecsemőt – Camelot kolóniájának római származású, a hiberniai skótok és a walesi kelták véréből származó örökösét – nagybátyja, Caius Merlyn Britannicus veszi maga mellé. Merlyn az egyedüli továbbvivője ősei nagy álmának, a független britanniai túlélésnek a birodalmi Róma világának romjai közt. Ugyanakkor ő az Excalibur őrzője is, a csodálatos kardé, melyet másodnagybátyja, Publius Varrus készített. Az ő feladata, hogy megtanítson az ifjú Arthurnak mindent, amire szüksége lesz, hogy saját uralma alatt egyesítse Britannia széthúzó klánjait, és az ő felelőssége, hogy gondoskodjon arról, védence túlélje a sorsát fenyegető halálos veszélyeket a veszélyeket, melyek a vérben fürdő Szász-part felől érkeznek. A sasok álma egy sötét korszak zűrzavarából megteremt egy királyt, egy országot és egy örökké tartó legendát – Camelotot. A valaha megírt legautentikusabb Arthur-történet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Excalibur ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Excalibur ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  544
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  730 gr
  ISBN:
  9789634262329
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466315 / 1095476
  Translator:


  TAGS:
  Online Excalibur ebook, könyvet Excalibur FB2, Download Excalibur PDF , Download Excalibur MOBI, Online Excalibur könyvet, ingyenes letöltések Excalibur IPhone, Online könyvet Excalibur PDF, ingyenes Excalibur DJVU, ingyenes letöltések Excalibur TXT, letöltések Excalibur RTF, Online Excalibur FB2 , e-könyvet Excalibur letöltések TXT, ingyenes Excalibur letöltések könyvet, e-könyvet Excalibur download MOBI, letöltések Excalibur IPad, olvas Excalibur MOBI, olvas Excalibur DOC, ingyenes Excalibur AWZ, Download e-könyvet Excalibur iPad , ingyenes Excalibur DJVU, Download Excalibur e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Excalibur DVD, olvas Excalibur TXT, Book Excalibur letöltések DJVU, Excalibur letöltések könyvet ingyenes, Excalibur letöltések könyvet pdf ingyenes, Excalibur pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Excalibur pdf ingyenes, Excalibur letöltések könyvet epub ingyenes, Excalibur ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply