Evermore – Mindörökké

Alyson Noel - Evermore - Mindörökké

Fordul a kocka. Rajtad a sors! A családból egyedül Ever élte túl a szörnyű balesetet. A lány arra eszmél a kórházban, hogy látja az emberek auráját, hallja a gondolataikat és egyetlen érintésből kiolvassa élettörténetüket. Egy másik városba, új iskolába, idegen társak közé kényszerül. Retteg minden érintkezéstől, nehogy fény derüljön különös adottságaira, így aztán hamarosan ki is közösítik, mint afféle magának való csodabogarat. Aztán egy napon Damen mellé sodorja a sors szeszélye. Ever döbbenten észleli, hogy nem látja a fiú auráját, nem hallja a gondolatait, és hiába érinti meg, Damen őrzi titkait. Márpedig titka rengeteg van. Valaki megpróbálja megölni Evert. Mi köze az ármányhoz Damennek? Mióta jár a fiú a fény és a sötétség határvonalán? Mitől olyan sorsszerű a köztük kibontakozó szerelem? Tudd meg a titkukat! Örökké emlékezni fogsz rá. "Szellemeket látok. Mindenütt. Az utcán, a strandon, az áruházban, az étteremben, a suli folyosóján, a postán sorbanállás közben, az orvosi rendelőben, bár a fogorvosnál még sosem. De nem zavarnak, mint azok, akiket a tévében meg a moziban látni, nem kérnek segítséget, nem állnak le cseverészni Leginkább csak mosolyogva integetnek, amikor rájönnek, hogy látom őket. Mint az emberek általában, ők is szeretik, ha észreveszik őket." Van, aki különleges akar lenni. Van, aki mindent megtesz azért, hogy beleolvadjon a tömegbe, de nem teheti. Evernek sem sikerül. Egy autóbaleset egyetlen túlélőjeként nem csak a gyászával, hanem egy új élettel, új gondokkal és újonnan szerzett képességeivel is szembe kell néznie. Aurákat lát, gondolatokat hall és egyetlen érintésből kiolvassa az emberek élettörténetét. Amikor megismeri Dament, minden felkavarodik körülötte. A fiúval nem csak a szerelem érkezik meg a tizenhat éves Ever életébe, hanem a hangok is elhallgatnak a fejében. Damen Auguste tökéletes: jóképű, okos, titokzatos és gazdag. A lány nem tudja, kibe szeret bele, de egy biztos: Damennek rengeteg különös titka van. Elvarázsolt világban jár, a fény és a sötétség mezsgyéjén, ahová magával viszi Evert is.

"Lehet, hogy kezdetben ismerősnek tűnik a történet. De abba ne hagyd az olvasást! Meg fogsz döbbenni." – olvasói vélemény
A Könyv Magyarul!


Letöltések Evermore – Mindörökké ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Evermore – Mindörökké ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789632450551
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2203388 / 1058548
  Series:


  TAGS:
  Online Evermore – Mindörökké ebook, könyvet Evermore – Mindörökké FB2, Download Evermore – Mindörökké PDF , Download Evermore – Mindörökké MOBI, Online Evermore – Mindörökké könyvet, ingyenes letöltések Evermore – Mindörökké IPhone, Online könyvet Evermore – Mindörökké PDF, ingyenes Evermore – Mindörökké DJVU, ingyenes letöltések Evermore – Mindörökké TXT, letöltések Evermore – Mindörökké RTF, Online Evermore – Mindörökké FB2 , e-könyvet Evermore – Mindörökké letöltések TXT, ingyenes Evermore – Mindörökké letöltések könyvet, e-könyvet Evermore – Mindörökké download MOBI, letöltések Evermore – Mindörökké IPad, olvas Evermore – Mindörökké MOBI, olvas Evermore – Mindörökké DOC, ingyenes Evermore – Mindörökké AWZ, Download e-könyvet Evermore – Mindörökké iPad , ingyenes Evermore – Mindörökké DJVU, Download Evermore – Mindörökké e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Evermore – Mindörökké DVD, olvas Evermore – Mindörökké TXT, Book Evermore – Mindörökké letöltések DJVU, Evermore – Mindörökké letöltések könyvet ingyenes, Evermore – Mindörökké letöltések könyvet pdf ingyenes, Evermore – Mindörökké pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Evermore – Mindörökké pdf ingyenes, Evermore – Mindörökké letöltések könyvet epub ingyenes, Evermore – Mindörökké ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply