Európába(n) vezetünk!

Szalóczy Pál - Európába(n) vezetünk!

Könyvem egyfajta szellemidézés: azt a szellemet szeretném életre hívni, uralkodóvá tenni a közlekedésben, amely nálunk eddig ismeretlen volt, és amely szerencsésebb tájakon is csak a sok évtizedes motorizáció és az egészséges polgári közgondolkozás jótékony egymásra hatásával vált valósággá. Harminc év tapasztalatai bátorítanak arra, hogy személyes kis történeteimet csokorba kötve elemezzem a hazai közlekedési morált, minden didaktikai szándék nélkül. Hitem szerint, írásom hasznos kézikönyve lehet a kezdő autóvezetőknek csakúgy, mint a sok éve a volánnál ülőknek. Könnyed, szórakoztató olvasmánynak szánom, amely – tréfás karikatúráival együtt – nemcsak megmosolyogtat, de el is gondolkodtat.

Szalóczy Pál

Füstölöghetünk a dugókban, füstölöghetünk, ha pimaszul előttünk állnak be a kiszemelt parkolóhelyre, és ha a parkolóautomatától visszaérve már ott díszeleg a mikulászacskó. Szalóczy Pál, a népszerű rádiós most egy kötetre valót füstölgött össze. Ajánlom ezt a kötetet mindenkinek, aki részese a közéletnek vagy az autózásnak. Függetlenül attól, hogy a kormánynál ül-e, vagy az anyósülésen. Mert: autózni muszáj! Füstölögjünk együtt!

Trunkó Barnabás
A Könyv Magyarul!


Letöltések Európába(n) vezetünk! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Európába(n) vezetünk! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  158
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639258426
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2102476 / 1015426
  Format:


  TAGS:
  Online Európába(n) vezetünk! ebook, könyvet Európába(n) vezetünk! FB2, Download Európába(n) vezetünk! PDF , Download Európába(n) vezetünk! MOBI, Online Európába(n) vezetünk! könyvet, ingyenes letöltések Európába(n) vezetünk! IPhone, Online könyvet Európába(n) vezetünk! PDF, ingyenes Európába(n) vezetünk! DJVU, ingyenes letöltések Európába(n) vezetünk! TXT, letöltések Európába(n) vezetünk! RTF, Online Európába(n) vezetünk! FB2 , e-könyvet Európába(n) vezetünk! letöltések TXT, ingyenes Európába(n) vezetünk! letöltések könyvet, e-könyvet Európába(n) vezetünk! download MOBI, letöltések Európába(n) vezetünk! IPad, olvas Európába(n) vezetünk! MOBI, olvas Európába(n) vezetünk! DOC, ingyenes Európába(n) vezetünk! AWZ, Download e-könyvet Európába(n) vezetünk! iPad , ingyenes Európába(n) vezetünk! DJVU, Download Európába(n) vezetünk! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Európába(n) vezetünk! DVD, olvas Európába(n) vezetünk! TXT, Book Európába(n) vezetünk! letöltések DJVU, Európába(n) vezetünk! letöltések könyvet ingyenes, Európába(n) vezetünk! letöltések könyvet pdf ingyenes, Európába(n) vezetünk! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Európába(n) vezetünk! pdf ingyenes, Európába(n) vezetünk! letöltések könyvet epub ingyenes, Európába(n) vezetünk! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply