Európa

Geert Mak - Európa

1999 januárjában Geert Mak, holland történész és esszéíró elindult, hogy felkeresse „a rövid huszadik század" legfontosabb európai helyszíneit és bemutassa a Szarajevótól Szarajevóig vezető utat. Ahogy ide-oda vándorolt térben és időben, azt tapasztalta, hogy a huszadik század minden egyes korszaka át-, illetve újraélhető valahol: „Az isztambuli átkelőhajókon mindig 1948 van. Lisszabonban 1956. A párizsi Garde de Lyon pályaudvaron 2020. Budapesten a fiatalemberek arcán apáinkat látjuk viszont." Mak, aki minden művében igyekszik jelen idejűvé tenni a múltat, ki is használja az ebből adódó lehetőségeket, az egykori eseményeket nemcsak leírja és elemzi, de egyúttal átélhetővé is teszi. Művében történetekből áll össze a történelem, a távoli eseményeknek – nem mindig vonzó – emberi arcuk lesz. E történelmi útikönyv mesélőit világok választják el egymástól. Nem ugyanabban a világban él a magyar Vásárosbéc lakója és az utolsó német császár unokája, az angol lord és a szentpétervári történelemtanár, de összeköti őket, hogy „magukkal cipelik a zűrzavaros huszadik századot". Mak megközelítésében Európa a nemzedékről nemzedékre öröklődő történetek összessége. Amikor a magyar olvasó kezébe veszi Mak történeit, már tett is egy lépést az elképzelt Európa felé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Európa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Európa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  780
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1320 gr
  ISBN:
  9789630583008
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2123425 / 1021421
  Format:


  TAGS:
  Online Európa ebook, könyvet Európa FB2, Download Európa PDF , Download Európa MOBI, Online Európa könyvet, ingyenes letöltések Európa IPhone, Online könyvet Európa PDF, ingyenes Európa DJVU, ingyenes letöltések Európa TXT, letöltések Európa RTF, Online Európa FB2 , e-könyvet Európa letöltések TXT, ingyenes Európa letöltések könyvet, e-könyvet Európa download MOBI, letöltések Európa IPad, olvas Európa MOBI, olvas Európa DOC, ingyenes Európa AWZ, Download e-könyvet Európa iPad , ingyenes Európa DJVU, Download Európa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Európa DVD, olvas Európa TXT, Book Európa letöltések DJVU, Európa letöltések könyvet ingyenes, Európa letöltések könyvet pdf ingyenes, Európa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Európa pdf ingyenes, Európa letöltések könyvet epub ingyenes, Európa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply