Európa tavasza

Theun De Vries - Európa tavasza

Theun de Vriest hazájában a legnagyobb élő holland regényíróként tartják számon. Regényeit tizenhárom nyelvre fordították, köztük a "Vöröshajú leány"-t a magyar olvasóközönség is szívébe zárta. Az "Európa tavasza" monumentális történelmi regény, mely az 1848-as európai forradalmak korát örökíti meg. Színhelye: azok a városok, amelyekben 1848-ban forradalmak zajlottak le, Párizs, London, Bécs, és ahol a szereplők megfordultak, Brüsszel, Köln, Barmen, a dél-németországi hegyvidék stb. A főhősök e mozgalmak vezetői: Marx és Engels, és ellenfeleik: Louis-Napoléon és Cavaignac, továbbá Herwegh, a kalandos életű költőforradalmár és mindenekelőtt a nép, a párizsi, a londoni, a Rajna-vidéki munkások, forradalmárok, történelmi alakok és költött személyek. A cselekmény csúcspontját azok a fejezetek klépezik, amelyek a párizsi munkások felkelését ábrázolják. Februárban elsöprik a zsarnok Lajos Fülöpöt, júniusban pedig újra fegyvert ragadnak jogaik védelmében. Az eseményeket kétoldalú megvilágításban látjuk: a különböző szereplők szemével érzékeljük, hogyan fejlődik a forradalom és vele együtt a reakció. Theun de Vriesnek regényében sikerült emberi közelségbe hozni a tudományos szocializmus két megalapítójának, Marxnak és Engelsnek az alakját. A regény tárgya és drámai lüktetésű ábrázolásmódja magával ragadja az olvasót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Európa tavasza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Európa tavasza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 20.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  897
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1960
  Commodity code:
  6100909 / 5100501  TAGS:
  Online Európa tavasza ebook, könyvet Európa tavasza FB2, Download Európa tavasza PDF , Download Európa tavasza MOBI, Online Európa tavasza könyvet, ingyenes letöltések Európa tavasza IPhone, Online könyvet Európa tavasza PDF, ingyenes Európa tavasza DJVU, ingyenes letöltések Európa tavasza TXT, letöltések Európa tavasza RTF, Online Európa tavasza FB2 , e-könyvet Európa tavasza letöltések TXT, ingyenes Európa tavasza letöltések könyvet, e-könyvet Európa tavasza download MOBI, letöltések Európa tavasza IPad, olvas Európa tavasza MOBI, olvas Európa tavasza DOC, ingyenes Európa tavasza AWZ, Download e-könyvet Európa tavasza iPad , ingyenes Európa tavasza DJVU, Download Európa tavasza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Európa tavasza DVD, olvas Európa tavasza TXT, Book Európa tavasza letöltések DJVU, Európa tavasza letöltések könyvet ingyenes, Európa tavasza letöltések könyvet pdf ingyenes, Európa tavasza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Európa tavasza pdf ingyenes, Európa tavasza letöltések könyvet epub ingyenes, Európa tavasza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply