Eufória


A regény három tehetséges, fiatal antropológusról szól, akik olyan szerelmi háromszögbe bonyolódnak, amely nem csupán egymáshoz fűződő viszonyukat, de karrierjüket és végső soron az életüket is veszélybe sodorja.
Andrew Bankson már évek óta egyedül dolgozik terepen, egy új-guineai törzset tanulmányoz kevés sikerrel. Egyre elszigeteltebbé és frusztráltabbá válik, lassan az öngyilkosság gondolata is megkísérti, amikor is találkozik a híres antropológussal, Nell Stone-nal és furcsa, szeszélyes férjével, Fennel. Banksont elbűvöli a különleges páros, akiknek a lelkesedése magával ragadja, és visszarántja a szakadék pereméről.
A két világháború között játszódó történetet Margaret Mead forradalmi antropológus életének eseményei ihlették. Mead a 60-70-es évek tudományos életének elismert alakja volt, aki a Csendes-óceán déli területein, illetve a Délkelet-Ázsiában élő törzsek szexualitáshoz fűződő viszonyát vizsgálta.
Az Eufória a szenvedély és megszállottság, a felfedezések és áldozatvállalás lenyűgöző története egy díjnyertes szerző tollából.

Lily King angol irodalom szakon végzett, jelenleg angolt, valamint kreatív írást oktat több amerikai egyetemen is. Az Eufória a negyedik regénye, amely 2014-ben elnyerte a Kirkus-díjat és a New England-könyvdíjat, de eddigi kötetei is mind díjnyertesek, amelyeket több nyelvre lefordítottak. King esszéi és recenziói olyan lapokban jelennek meg, mint a The New York Times vagy a The Washington Post.

King olyan érzékletesen írja le karakterei életét, hogy a könyv lapjait magunk mögött hagyva is életünk részének érezzük őket. Kutatási eredményei annyira szervesen beépültek a cselekményvezetésbe, hogy a didaktikus szándék minden jele nélkül érthetjük meg belőle a szereplők munkájának összetettségét. Camilla Gibb, The Guardian

A szexuális forradalomra gyakorolt hatásával Mead világszerte a lázadás szimbóluma lett, ami néhányakat megijesztett, néhányan viszont üdvözölték tevékenységét, amíg végül személye valamiféle totemmé nőtte ki magát, amelyhez különféle csoportosulások járultak hitük vagy félelmük szerint. Ezért aztán nagyon is üdítő a világ leghíresebb antropológusának alakját végre emberi lényként érzékelni Lily King új könyvének lapjain. Ron Charles, The Washington Post

Díjak, jelölések:
2014 Kirkus-díj
2014 New England-könyvdíj
2014 Nemzeti Könyvkritikusok Körének díja (döntős)
2014 az év 10 legjobb könyvének egyike, The New York Times Book Review
2014 az év legjobb 10 fikciós könyvének egyike, Time
2014 az év legjobb könyvének egyike, NPR
2014 az év legjobb 50 fikciós könyvének egyike, Washington Post
2014 az Amazonon az év 100 legjobb könyve közül a 16.
2014 az év legjobb fikciós könyvének egyike, Publishers Weekly
2014 az OPRAH.COM szerint az év 15 kötelező olvasmánya közé tartozik
A Könyv Magyarul!


Letöltések Eufória ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Eufória ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9786155584039
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2627487 / 1148814
  Translator:


  TAGS:
  Online Eufória ebook, könyvet Eufória FB2, Download Eufória PDF , Download Eufória MOBI, Online Eufória könyvet, ingyenes letöltések Eufória IPhone, Online könyvet Eufória PDF, ingyenes Eufória DJVU, ingyenes letöltések Eufória TXT, letöltések Eufória RTF, Online Eufória FB2 , e-könyvet Eufória letöltések TXT, ingyenes Eufória letöltések könyvet, e-könyvet Eufória download MOBI, letöltések Eufória IPad, olvas Eufória MOBI, olvas Eufória DOC, ingyenes Eufória AWZ, Download e-könyvet Eufória iPad , ingyenes Eufória DJVU, Download Eufória e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Eufória DVD, olvas Eufória TXT, Book Eufória letöltések DJVU, Eufória letöltések könyvet ingyenes, Eufória letöltések könyvet pdf ingyenes, Eufória pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Eufória pdf ingyenes, Eufória letöltések könyvet epub ingyenes, Eufória ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply