Etűdök és a kesergő

Dr. Poór József - Etűdök és a kesergő

A gabonatáblák hullámzását tengernek véltem, a szél barázdálta vizeket jószagú földjeinknek, szigeteknek a látóhatár alján úszó háztetőcserepeket, vendégváró falvaknak a szigeteket. Íme, ahogy e könyv írója, Poór József nevezi: a jó skizofrénia. A mottóként is értelmezhető négy sor vers mintegy vérfonálként húzódik át a kötet 1+9 írásán – háromszor földközelben, háromszor vízközelben, háromszor mesében. Valamennyi elbeszélés a létezés drámáját eleveníti meg, az ember elveszettségét és meztelenségét, ugyanakkor küzdelmét és nyitottságát a végtelen jövőre; arra a végtelen jövőre, mely úgy ragadja az embert maga felé, mint lepkét az éjjeli lámpafény.A Könyv Magyarul!


Letöltések Etűdök és a kesergő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Etűdök és a kesergő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  114
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9788080623463
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2150033 / 1123711
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Etűdök és a kesergő ebook, könyvet Etűdök és a kesergő FB2, Download Etűdök és a kesergő PDF , Download Etűdök és a kesergő MOBI, Online Etűdök és a kesergő könyvet, ingyenes letöltések Etűdök és a kesergő IPhone, Online könyvet Etűdök és a kesergő PDF, ingyenes Etűdök és a kesergő DJVU, ingyenes letöltések Etűdök és a kesergő TXT, letöltések Etűdök és a kesergő RTF, Online Etűdök és a kesergő FB2 , e-könyvet Etűdök és a kesergő letöltések TXT, ingyenes Etűdök és a kesergő letöltések könyvet, e-könyvet Etűdök és a kesergő download MOBI, letöltések Etűdök és a kesergő IPad, olvas Etűdök és a kesergő MOBI, olvas Etűdök és a kesergő DOC, ingyenes Etűdök és a kesergő AWZ, Download e-könyvet Etűdök és a kesergő iPad , ingyenes Etűdök és a kesergő DJVU, Download Etűdök és a kesergő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Etűdök és a kesergő DVD, olvas Etűdök és a kesergő TXT, Book Etűdök és a kesergő letöltések DJVU, Etűdök és a kesergő letöltések könyvet ingyenes, Etűdök és a kesergő letöltések könyvet pdf ingyenes, Etűdök és a kesergő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Etűdök és a kesergő pdf ingyenes, Etűdök és a kesergő letöltések könyvet epub ingyenes, Etűdök és a kesergő ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply