Etnomatek 2.

Claudia Zaslavsky - Etnomatek 2.

Etnomatek: a néprajz, azaz az etnográfia és a matematika találkozása Világkörüli utazásra és egy kis matekozásra, agytornára hívjuk olvasóinkat! A könyvben bemutatott játékok, fejtörők és egyéb érdekességek a világ különböző tájairól, Afrikából, Ázsiából, Európából és az amerikai kontinensről származnak. Rajtuk keresztül megismerhetjük az e játékokat játszó, a feladványokat megoldó népeket és szokásaikat. A játékok és fejtörők lényege elsősorban az agytorna, a logikus gondolkodásmód fejlesztése, s nem a matematikai vagy geometriai műveletek gyakoroltatása. A szerző buzdít a feladványok újragondolására és átalakítására oly módon, hogy tág teret ad a játékosok fantáziájának és kreativitásának kibontakoztatására. A játékhoz és fejtörőkhöz szükséges kellékeket az olvasóknak maguknak kell elkészíteniük, így manuális képességeik (rajzolás, színezés, kivágás stb.) is fontos szerephez jutnak. A könyv egyszerre szöveges matematikai, illetve logikai feladatok gyűjteménye, mesék, mondák, szokások, néprajzi és kultúrtörténeti ismeretek tárháza, kézügyességet fejlesztő feladványok ötlettára. Ajánljuk 6-tól 99 éves korig!A Könyv Magyarul!


Letöltések Etnomatek 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Etnomatek 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789630594622
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495082 / 1113430
  Translator:


  TAGS:
  Online Etnomatek 2. ebook, könyvet Etnomatek 2. FB2, Download Etnomatek 2. PDF , Download Etnomatek 2. MOBI, Online Etnomatek 2. könyvet, ingyenes letöltések Etnomatek 2. IPhone, Online könyvet Etnomatek 2. PDF, ingyenes Etnomatek 2. DJVU, ingyenes letöltések Etnomatek 2. TXT, letöltések Etnomatek 2. RTF, Online Etnomatek 2. FB2 , e-könyvet Etnomatek 2. letöltések TXT, ingyenes Etnomatek 2. letöltések könyvet, e-könyvet Etnomatek 2. download MOBI, letöltések Etnomatek 2. IPad, olvas Etnomatek 2. MOBI, olvas Etnomatek 2. DOC, ingyenes Etnomatek 2. AWZ, Download e-könyvet Etnomatek 2. iPad , ingyenes Etnomatek 2. DJVU, Download Etnomatek 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Etnomatek 2. DVD, olvas Etnomatek 2. TXT, Book Etnomatek 2. letöltések DJVU, Etnomatek 2. letöltések könyvet ingyenes, Etnomatek 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Etnomatek 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Etnomatek 2. pdf ingyenes, Etnomatek 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Etnomatek 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply