Észérvek és érzelmek

Terri Fleming - Észérvek és érzelmek

A regény a Büszkeség és balítélet élvezetes folytatása, amelyből a még hajadon Bennet lányok sorsát ismerhetjük meg.

Mary Bennet nem álmodozik házasságról. Anyja legnagyobb rémületére, Mary nem kíván nővérei, Jane (most már Mrs. Bingley) és Lizzy (most már Mrs. Darcy) nyomdokaiba lépni. Mary és Kitty még a szülői ház biztonságában él, azonban őt – húgával ellentétben – egyáltalán nem érdeklik sem a férfiak, sem a divat, sem a hízelgés. Reményei egyszerűek; zongorázhasson, olvashasson, s ne kelljen hozzámennie az első férfihoz, akit az anyja kifog neki. Csakhogy Mrs. Bennetnek nem szokása, hogy a lányaira hallgasson. Mikor Meryton egyik legtehetősebb lakosa bejelenti, hogy a fia visszatér a városba, Mrs. Bennet azonnal elhatározza, hogy egyik lányának bizony megkondulnak majd azok az esküvői harangok. A társasági életbe csöppenve Mary rájön, hogy az ígéreteket megszeghetik, a pénz győzedelmeskedhet a szerelem felett, s hogy a boldogsághoz vezető út nem mindig a kötelesség. Ám mire ráébred, hogy talán rosszul látta a dolgokat, már lehet, hogy el is szalasztotta az esélyt arra, hogy olyan jövője legyen, amilyenről soha nem is álmodott.

Jane Austen rajongói, és az olyan folytatások, mint a Longbourn árnyékában vagy aThornfield lángokban kedvelői élvezni fogják ezt a magával ragadó regényt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Észérvek és érzelmek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Észérvek és érzelmek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789636356545
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714304 / 1174357
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Észérvek és érzelmek ebook, könyvet Észérvek és érzelmek FB2, Download Észérvek és érzelmek PDF , Download Észérvek és érzelmek MOBI, Online Észérvek és érzelmek könyvet, ingyenes letöltések Észérvek és érzelmek IPhone, Online könyvet Észérvek és érzelmek PDF, ingyenes Észérvek és érzelmek DJVU, ingyenes letöltések Észérvek és érzelmek TXT, letöltések Észérvek és érzelmek RTF, Online Észérvek és érzelmek FB2 , e-könyvet Észérvek és érzelmek letöltések TXT, ingyenes Észérvek és érzelmek letöltések könyvet, e-könyvet Észérvek és érzelmek download MOBI, letöltések Észérvek és érzelmek IPad, olvas Észérvek és érzelmek MOBI, olvas Észérvek és érzelmek DOC, ingyenes Észérvek és érzelmek AWZ, Download e-könyvet Észérvek és érzelmek iPad , ingyenes Észérvek és érzelmek DJVU, Download Észérvek és érzelmek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Észérvek és érzelmek DVD, olvas Észérvek és érzelmek TXT, Book Észérvek és érzelmek letöltések DJVU, Észérvek és érzelmek letöltések könyvet ingyenes, Észérvek és érzelmek letöltések könyvet pdf ingyenes, Észérvek és érzelmek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Észérvek és érzelmek pdf ingyenes, Észérvek és érzelmek letöltések könyvet epub ingyenes, Észérvek és érzelmek ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply