Esettanulmányok

Bertók Rózsa (Szerk.) - Esettanulmányok

Jelen kötet első része esettanulmányokat tartalmaz, melyeket a pécsi egyetem bölcsész hallgatói 2005 és 2011 között gyűjtöttek össze a Szaketikák (orvosi-, pedagógus-, üzleti etika) és a Szakmódszertan (a filozófia és az etika oktatásának módszertana) kurzusok keretében. Az Esettanulmányok hasznos segédletei a közvetett tapasztalatszerzésnek gyakorló pedagógusok, illetve a tanári pályára készülő diákok számára is. Ezek segítségével megtanulnak felkészülni és jól reagálni váratlan jövőbeli szituációkban. Egy leírt, megtörtént múltbeli eseten keresztül elgondolkodnak a megoldási lehetőségeken. A hallgatók gyűjtése általában (90%) negatív iskolai, kórházi, orvosi rendelői események leírását tartalmazza. A negatív esetek emlékezetesebbek és mélyebb sérüléseket okoznak. A több száz eset közül válogattunk és tematizáltunk, ügyeltünk arra, hogy titokban maradjanak a konkrét helyszínek, nevek, címek. Ha az Olvasó magára ismerne, az csak a jelenségek ismétlődésének bizonyítéka, s nem valóságos egyezés. Az esetek közreadásának egyik nem titkolt célja a XXI. századi magyar társadalom diagnózisának finomítása, másfelől pedig a tanárnak készülő hallgatók gondolkodási aktivitásának kikényszerítése, véleményük ki-, vagy átalakítása. A szerepek megértése, a szerepek cseréje, azok eltévesztése, eltolása egyaránt megmutatkozik a tanár-diák, tanár-tanár, tanár-szülő, orvos-beteg, orvos-orvos relációkban. A leírt esetek szerzőinek a nevét sem közöljük (ezt többen kifejezetten kérték is), mint ahogy az álláspontjukat, dilemmáikat sem, hogy ezzel ne befolyásoljuk az olvasókat véleményük kialakításában. A kötet második részében tanulmányokat közlünk, melyek hozzájárulnak az esetek többszempontú elemzéséhez, a konfliktusok történeti, irodalmi hátterének megértéséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Esettanulmányok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Esettanulmányok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789638814937
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2388154 / 1110208  TAGS:
  Online Esettanulmányok ebook, könyvet Esettanulmányok FB2, Download Esettanulmányok PDF , Download Esettanulmányok MOBI, Online Esettanulmányok könyvet, ingyenes letöltések Esettanulmányok IPhone, Online könyvet Esettanulmányok PDF, ingyenes Esettanulmányok DJVU, ingyenes letöltések Esettanulmányok TXT, letöltések Esettanulmányok RTF, Online Esettanulmányok FB2 , e-könyvet Esettanulmányok letöltések TXT, ingyenes Esettanulmányok letöltések könyvet, e-könyvet Esettanulmányok download MOBI, letöltések Esettanulmányok IPad, olvas Esettanulmányok MOBI, olvas Esettanulmányok DOC, ingyenes Esettanulmányok AWZ, Download e-könyvet Esettanulmányok iPad , ingyenes Esettanulmányok DJVU, Download Esettanulmányok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Esettanulmányok DVD, olvas Esettanulmányok TXT, Book Esettanulmányok letöltések DJVU, Esettanulmányok letöltések könyvet ingyenes, Esettanulmányok letöltések könyvet pdf ingyenes, Esettanulmányok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Esettanulmányok pdf ingyenes, Esettanulmányok letöltések könyvet epub ingyenes, Esettanulmányok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply