És volt nála egy balta is…

Oláh Attila - És volt nála egy balta is...

Van-e élet a börtön után? És egyáltalán van-e élet a börtön előtt? Sokak számára nincs. A legtöbben szabadulás után újra ugyanott kötnek ki – bűn, erőszak, agresszió, árulás közepette. Attila megharcolta a saját csatáit, hogy kemény, balhés emberré váljon, és aztán döntött. Döntött, hogy maga mögött hagyja a múltat, a családját, mindazt, ami sorsát a bűn felé vezette. Ez talán még keményebb volt, mint lopni, csalni, rabolni. Csak ő tudta ezt megtenni, de nem tudta megtenni egyedül.
A Feldmár-történetek az akarat erejéről és hiábavalóságáról, az odaadás csodájáról, hiányról és újrakezdésről – róla, rólad és rólunk szólnak.

"Ez a könyv nemcsak Attila története, hanem másoké is, sokaké. Minél személyesebb és részletesebb egy igaz történet, amit valaki leír, annál univerzálisabb. Ha valaki pontosan leírja, mi van, az a valóság, és az kinyílik, rezonál mások valóságára."
Feldmár András

"2011. szeptemberében ismertük meg Oláh Attilát, a Balassagyarmati Fegyház és Börtönben. A Feldmár Intézet kezdeményezésében Mesekört indítottunk ott. A parancsnok arra gondolt, talán ez majd segít valahogy levezetni az energiáit. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor beleállt a játékba. Bizalmat adott. Jól érezte magát. 2013 augusztusában szabadult, ma velünk dolgozik, tapasztalati munkatársunk, minden pénteken visszajár velem a börtönbe trénerként, gimnáziumokba hívják előadásokat tartani."
Büky Dorottya, a Mesekör program vezetője
A Könyv Magyarul!


Letöltések És volt nála egy balta is… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések És volt nála egy balta is… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789633042694
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2650822 / 1152316  TAGS:
  Online És volt nála egy balta is… ebook, könyvet És volt nála egy balta is… FB2, Download És volt nála egy balta is… PDF , Download És volt nála egy balta is… MOBI, Online És volt nála egy balta is… könyvet, ingyenes letöltések És volt nála egy balta is… IPhone, Online könyvet És volt nála egy balta is… PDF, ingyenes És volt nála egy balta is… DJVU, ingyenes letöltések És volt nála egy balta is… TXT, letöltések És volt nála egy balta is… RTF, Online És volt nála egy balta is… FB2 , e-könyvet És volt nála egy balta is… letöltések TXT, ingyenes És volt nála egy balta is… letöltések könyvet, e-könyvet És volt nála egy balta is… download MOBI, letöltések És volt nála egy balta is… IPad, olvas És volt nála egy balta is… MOBI, olvas És volt nála egy balta is… DOC, ingyenes És volt nála egy balta is… AWZ, Download e-könyvet És volt nála egy balta is… iPad , ingyenes És volt nála egy balta is… DJVU, Download És volt nála egy balta is… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések És volt nála egy balta is… DVD, olvas És volt nála egy balta is… TXT, Book És volt nála egy balta is… letöltések DJVU, És volt nála egy balta is… letöltések könyvet ingyenes, És volt nála egy balta is… letöltések könyvet pdf ingyenes, És volt nála egy balta is… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet És volt nála egy balta is… pdf ingyenes, És volt nála egy balta is… letöltések könyvet epub ingyenes, És volt nála egy balta is… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply