… és kifordítom a világot


A több szálon futó regény Toscanában kezdődik, egy csodás majorban,
ahol a New York-i Catherine Carpenter és férje vakációjukat töltik. Egy
csipetnyi Itália után betekinthetünk a csinos Catherine életébe, aki
élvonalbeli reklámstratéga. Egy új divatmárka bevezetése kapcsán
munkatársa lesz Gregory Cameron neves forgatókönyvíró, aki csődbe
ment házasságából a munkába menekül. Az együtt töltött idő alatt a
férfi lelkében kisüt a nap és úgy érzi, végre ismét él. Ráébred arra, mi
az, ami hiányzik életéből. Előkúsznak lelkéből a már-már feledésbe merült érzések, és esze ágában sincs azokat elengedni.
A történetet mindvégig átszövi egy titkos rend működése, amely
szenátorok, képviselők és üzletemberek játszmáit fedi, és amely jóval nagyobb titkot rejt, mint amire számítunk. Az események menetét elegáns ruhák és partik, beszélgetések, és sok finomság fűszerezi. A könyv remek kikapcsolódást nyújt, szórakoztató, kellemes olvasmány a nyaraláshoz.

Idézet a könyvből:
Vannak szerelmek, amelyek tovaillannak, mint száraz avar a szélben, és vannak szerelmek, amelyek egész életünket elkísérik. Minden egyes molekulájuk belénk épül, mint házfalba a tégla meg a terméskő. Többé válunk általa és örökké hálásak vagyunk érte, hisz nélküle kevesebbek lennénk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések … és kifordítom a világot ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések … és kifordítom a világot ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9786155390654
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495626 / 1113735  TAGS:
  Online … és kifordítom a világot ebook, könyvet … és kifordítom a világot FB2, Download … és kifordítom a világot PDF , Download … és kifordítom a világot MOBI, Online … és kifordítom a világot könyvet, ingyenes letöltések … és kifordítom a világot IPhone, Online könyvet … és kifordítom a világot PDF, ingyenes … és kifordítom a világot DJVU, ingyenes letöltések … és kifordítom a világot TXT, letöltések … és kifordítom a világot RTF, Online … és kifordítom a világot FB2 , e-könyvet … és kifordítom a világot letöltések TXT, ingyenes … és kifordítom a világot letöltések könyvet, e-könyvet … és kifordítom a világot download MOBI, letöltések … és kifordítom a világot IPad, olvas … és kifordítom a világot MOBI, olvas … és kifordítom a világot DOC, ingyenes … és kifordítom a világot AWZ, Download e-könyvet … és kifordítom a világot iPad , ingyenes … és kifordítom a világot DJVU, Download … és kifordítom a világot e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések … és kifordítom a világot DVD, olvas … és kifordítom a világot TXT, Book … és kifordítom a világot letöltések DJVU, … és kifordítom a világot letöltések könyvet ingyenes, … és kifordítom a világot letöltések könyvet pdf ingyenes, … és kifordítom a világot pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet … és kifordítom a világot pdf ingyenes, … és kifordítom a világot letöltések könyvet epub ingyenes, … és kifordítom a világot ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply